Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Din ultimative take away guide.

Af Redaktionen

Vi kender det alle, det er søndag, og du orker bare ikke at lave mad. Du har lyst til noget lækkert, men kan bare ikke sætte fingeren på hvad. For skal det være en sund salat, sushi, eller måske en juicy burger. Ja mulighederne er mange, og i denne artikel har vi fundet nogle af vores absolutte yndlingssteder, når det kommer til take away.

Aamanns – bestil michelin smørrebrød som take away

Mest kendt er Aamanns nok for sit smørrebrød, hvor de har taget det traditionelle smørrebrød og gjort det moderne. Respekten for det gode håndværk er der stadig, og alt laves fra bunden så du er garanteret den gode smag, når du bestiller take away herfra. Aamanns er det oplagte sted at bestille fra, hvis du eksempelvis mangler en god frokost til dit næste forretningsmøde, eller hvis du måske ikke helt orker at stå i køkkenet inden den næste jule- eller påskefrokost. Uanset anledningen, så er du garanteret velsmagende mad, når du bestiller take away fra Aamanns, for her er råvarerne nemlig også i fokus. Frugt og grønt prioriteres efter sæson, og deres samarbejdspartnere og leverandører har alle klare standpunkter når det kommer til dyrevelfærd og bæredygtighed.

The Ricemarket Bistro

Du kender sikkert allerede den populære kæde KiinKiin, som med sine asiatiske retter har været tonesætter for det danske marked, og som nok er mest kendt fra at være den første asiatiske restaurant uden for Asien, som fik en michelin stjerne. Mange af deres restauranter tilbyder også take away, og flere af dem kan da og kunne kalde sig københavnernes foretrukne take away. Særligt The Ricemarket Bistro har vundet stor popularitet, og blandt et af de foretrukne steder for mange, når det kommer til at bestille take away

Karma sushi

Er du på udkig efter en mere eksklusiv oplevelse, når det kommer til take away, så er sushi klart vejen at gå, og særligt en kæde har sat standarden, når den kommer til den eksklusive spiseoplevelse. Uanset om du spiser i restauranten eller bestiller take away fra karma kan du forvente en madoplevelse ud over det sædvanlige. Her er de gode råvarer i centrum, og der bliver leget med de helt fine smage.

El Viejo Mexico

Særligt et køkken har i løbet af de seneste par år sprunget frem, når det kommer til danskerne madvaner, og herunder take away vaner. Vi er vilde med det mexicanske køkken, hvor smagene danser på tungen. Hos El Viejo Mexico får du mexicanske delikatesser serveret. maden tager udgangspunkt i de klassiske mexicanske retter samt sydamerikansk madkultur. Restauranten er blevet kåret til den bedste mexicanske restaurant af Børsen. Og det er ikke uden grund at restauranten har eksisteret i snart 20 år, og er sted med mange stamgæster. Så er du i humør til lidt mexicansk take away det dette klar stedet.

Del artikel

Andre læser også