ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordens største restaurantfestival: Her kan du deltage i Odense

Af Christina Frederiksen

I vinterferien åbner cirka 250 restauranter i 50 byer i Danmark atter dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival fra 10.-19. februar. 

Her vil landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, madoplevelser og minder, man tager med sig hjem. 

Billetsalget er netop startet, og der kan i år vælges mellem både 3 retter, 5 retter og 10 serveringer.

I Odense deltager tre restauranter i Dining Week. Det er Brasserie Bordeaux i Nørregade, Mam i Jernbanegade og Pupi Siciliani i Vindegade.

Noget for enhver smag

Dining Week er ét stort, overdådigt menukort til både kendte gourmetrestauranter, der hyldes vidt og bredt, små ukendte perler samt helt nye restauranter med noget særligt at byde på.

Dining Week giver inspiration til nye restauranter, nye smage og helt særlige oplevelser både i byerne, på landet, i skoven og ved havet med guddommelig udsigt.

Prøv noget nyt

Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst. 

”Dining Week er med tiden blevet en elsket tradition, der samler 90.000 gæster omkring bordene på landets restauranter i vinterferien”, siger Dining Weeks stifter, Bjørn Beyer. 

For mange gæster er Dining Week en introduktion til nye eller for dem ukendte restauranter. 

Hvad: Dining Week 2023
Hvor: I hele Danmark
Hvornår: Fra d. 10.-19. februar 2023 (uge 7)

Ét stort, overdådigt menukort, der viser hvad landets passionerede madmennesker kan tilbyde på deres spisesteder. 

Dining Wek vil sammen med restauranterne inspirere danskerne til nye smage, nye oplevelser, nye restauranter – både med mad, man kender, men gerne lidt ud over det sædvanlige – samt smage fra egne af verden, man måske ikke før har nydt.

Del artikel