DinnerDays flyvende fra start i Odense: Flere restauranter melder snart udsolgt

Skrevet af: Michael Qureshi
The Balcony.
The Balcony.

Restaurantfestivalen Dinnerdays kommer i næste uge for første gang til Odense, hvor man kan spise på nogle af byens bedste restauranter for en lavere fast pris end normalt.

Blandt dem er fire populære Odense-restauranter.

Nordatlanten, Kongens Have, Noé Vinbar og Aiko Sushi byder eksempelvis alle på tre retter for blot 200 kr.

En af Odenses hotteste restauranter lige pt The Balcony er også med i Dinnerdays, hvor man helt unikt kan få en gourmetmenu af format for 400 kr. (plus billetgebyr) til madentusiasten.

Det starter på mandag den 16. oktober og løber frem til 22. oktober.

Det er det store bookingsite Dinnerbooking, der står bag DinnerDays-konceptet, der også kører i Aarhus og København.

De kan allerede nu godt betragte det som en succesfuld lancering i Odense, hvor Restaurant Nordatlanten kan se frem til over 1000 gæster i næste uge. Derudover melder topgourmet restauranten Balcony også snart udsolgt.

“Vi ser frem til at få fuldt hus alle dage med en masse glade gæster. Så er det dejligt, hvis vi kan være sammen om at få endnu flere mennesker ud og spise i Odense,” siger Anders Jensen, medejer af Balcony.

DinnerDays har frem til i år været en mindre restaurantfestival i København med ca. 20 restauranter. Denne gang har de linet 50 skarpe restauranter op til ugen, og festivalen vil for første gang være landsdækkende med restauranter i Aarhus, Odense og Sønderborg.

Hos DinnerBooking.com er man glade for, at konceptet bliver taget godt imod.

”Vi er virkelig stolte over at kunne præsentere så mange gode restauranter i år, og vi glæder os til at være med til at levere sublime spiseoplevelser til de danske madører,” fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com

DinnerBooking.com er Danmarks største restaurantsite, hvor du kan finde inspiration, se ledige tider og booke bord på over 700 forskellige restauranter og caféer.

DinnerBooking lancerede DinnerDays-konceptet for første gang i uge 42 i 2015, og er herudover medarrangør af restaurantfestivalen Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Hvis du er hurtig kan du stadig nå at booke bord lige her