Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 retter for 210 kr.: Populære restauranter i Odense er ved at være udsolgt

Af Michael Qureshi
Restaurant Nordatlanten
Restaurant Nordatlanten

Efterårsferien nærmer sig, og det samme gør restaurant-festivalen DinnerDays.

I år er der flere Odense-restauranter med end nogensinde før, og det kan også mærkes på billetsalget, hvor hovedparten af spisestederne er med på tre retter for 210 kr. + billetgebyr.

Billetsalget til DinnerDays træder snart ind den afsluttende fase, og de første restauranter har meldt udsolgt. Men der er stadig få billetter at støve op til de ekstra populære restauranter i Odense. Du kan se dem alle her

Få fingrene i de sidste pladser

Da billetsalget til DinnerDays åbnede, gik der ikke længe for restauranten ARO var totalt udsolgt.

For hver gang sidder garvede DinnerDays-gæster ved tasterne, når AROs billetter bliver frigivet. Men bare rolig, selvom du ikke fik billet til ARO, er der stadig gode pladser at få.

Restaurant HOS er én af dem, som også er en af de allermest populære, og du skal virkelig være hurtig, hvis du vil have fingrene i billetter hertil. For her er stadig få pladser tilbage. 15.- 17. oktober.

Svinekæber, skaldyrssalat krabbebisque, okse og helleflynder?

De restauranter som lige nu har få billetter tilbage, er blandt andet Fynboen.

Og mærkeligt er det ikke, for Fynboen, som lige har vundet Schiøtzprisen (over Alchemist) laver gedigent god mad.

Menuen står blandt andet på rørt lyssej med rygeost og syltede græskar, ølbraiserede svinekæber og Fynboens hjemmelavede kæmpeeskimo med chokolade og bær.

Restaurant Vår er også én af de restauranter, som snart kan melde udsolgt, trods menuprisen er en smule dyrere.

Vår er nemlig én af de eksklusive restauranter, hvor du betaler 400 kroner for en menu.

Til gengæld får du 4 flotte serveringer; citrusgravad hellefisk, bagt kulmule med hummer og æble, grillet okse og pommes puree – og en dessert af gran, æble, havre og syre til slut.

Her skal du også være hurtig!

De andre restauranter til DinnerDays i Odense hvor du skal være hurtig på tasterne, er blandt andet Næsbyhoved Skov, Druen og Bønnen, Kongens Have og Balcony.

Du kan også bare gå ind og se de mange flere muligheder til middag i efterårsferien – lige her

DinnerDays oktober 2019:

HVORNÅR: 11.-20. oktober 2019

HVOR: På 100+ restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

Tjek restauranterne og køb billetter her

Del artikel

Andre læser også