Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DinnerDays tilbage i Odense: Spis 3 retter for 245 kr.

Af Christina Frederiksen

Efterårsferien nærmer sig – men det betyder ikke, at du skal ligge foran tv’et hele ugen.

Nej, for restaurantfestivalen, DinnerDays, venter lige rundt om hjørnet.

Nemlig fra den 14.- 23. oktober, hvor gæster kan se frem til lækre spiseoplevelser og flere grønne menuer at gå på opdagelse i.

Du kan få fingre i billetter til Den Gamle Kro i det gamle Odense, den idyllisk placerede Næsbyhoved Skov og byens egen rebel af en restaurant, Ribelli.

Både foodien, vennegruppen og kæresteparret på romantisk date kan finde en menu, der falder i lige præcis deres smag blandt de mange forskellige køkkentyper og menusammensætninger.

Fra artiklen

Billetsalget starter den 1. september 2022. 

DinnerDays har igen i år en finger på blusset, når nogle af byens mest eftertragtede restauranter inviterer indenfor til retter, som ligger langt fra hverdagskost.

Oplev vaskeægte krostemning på Den Gamle Kro og Klosterkroen, nyd saftige bøffer hos MASH eller forkæl dig selv med italiensk fine dining på Ribelli.

Mere fokus på klimaet

Restaurantgæster bliver mere og mere klimabevidste, hvilket tydeligt kan mærkes i branchen. Der er et stadigt større fokus på råvarer i sæson og kødløse retter.

Derfor har DinnerDays i år valgt at tilføje et vegetarmenu-filter, så gæster nemt kan få overblik over restaurantfestivalens grønne menuer.

I Odense kan du i år spise overdådige vegetarmenuer på både Fynboen og Næsbyhoved Skov.

Nye spiseoplevelser til en god pris

DinnerDays henvender sig til alle madglade gæster, der sætter pris på en god spiseoplevelse.

Både foodien, vennegruppen og kæresteparret på romantisk date kan finde en menu, der falder i lige præcis deres smag blandt de mange forskellige køkkentyper og menusammensætninger.

“DinnerDays er en oplagt mulighed for gæster at udforske Danmarks voksende madscene til en rigtig god pris – og samtidig udvide sin horisont med nye restauranter og madkoncepter, som man måske ikke har prøvet før”, siger Dan Vogelius Hansen, Head of Relations hos DinnerBooking.

Vil du være sikker på, at du får gaflet billetterne til din yndlingsrestaurant?

Så vær klar, når billetsalget starter den 1. september 2022 her.  

Del artikel

Andre læser også