MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse 3 makeup produkter gør størst forskel

Af Annoncør

Makeup kan både bruges til at smukkesere sig med for at få lidt glans og glimmer på øjnene når man skal til fest, men det kan også bruges til hverdag: til at udtrykke sig med kreativt eller til at skjule de mørke rander under øjnene. Dog er makeup ikke altid billigt at købe, så herunder får du tre gode tips til produkter, der kan gøre alverdens forskel.

Hvis man kan lide at fylde skufferne op med alverdens makeupprodukter, så kræver det at man har en pengepung der kan håndtere det. Medmindre man er godt til at finde billig makeup, så kan kosmetik og makeup nemlig være temmelig dyrt. Men hvis man er god til at prioritere og bruge enkeltheden til sin egen fordel, så kan man med få produkter se ud som en fantastisk version af sig selv!

Concealer

Concealer er en af de ting, som man ikke kan tyde at man har på, hvis man bruger den rigtigt, og alligevel gør den en kæmpestor forskel. En god concealer kan nemlig hjælpe med at dække urenheder og mørke rander under øjnene, så man vil fremstå mere frisk og udhvilet ud. 

Selvom man ikke bruger andet makeup, så kan en concealer altså spille en stor rolle i forhold til, hvordan du ser ud og – i forlængelse – også føler dig. Det kan være en god idé at investere i en concealer til øjnene og en til bumser.

Til vipperne

Øjnene er vinduet til en persons sjæl, siger man. Når man taler med nogen, er det oftest øjnene man har kontakt til, så man kan med fordel vælge at fokusere på øjnene, hvis man kun tid til ét produkt i de travle morgener. 

Mascara er en piges bedste ven, hvis man kan lide mørke vipper, der ser lange ud. Hvis man har mørkt hår er en knaldsort mascara det gode valg, men hvis man har lysere og mere blondt hår, kan man vælge en brun mascara, så det både ser mere naturligt ud og mindre iøjefaldende, at man har malet sine vipper mørke. 

Til kinderne

Hvis man nogensinde har set et lig, så ved man, at de ingen rødme har i kinderne. Det er lidt en dramatisk måde at sige, at hvis man vil se frisk ud og som om, man er ung og i live, så kan røde kinder hjælpe dig godt på vej. Det betyder dog ikke, at man skal give den røde farve stort knald på.

Et let strøg med den rette farve blush – eller rouge, som man kaldte i gamle dage – der passer til din hudtone, vil gøre alverden til forskel. Så hvis du kun har 5 minutter til at gøre dig klar om morgenen, kan et hurtigt strøg med blush-børsten og lidt mascara få dig til at se ud som om, du er klar til dagens udfordringer. 

Del artikel

Andre læser også