ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse produkter kan du bruge til tørre hænder

Af Redaktionen

Vi spritter af og vasker hænder som aldrig før i Danmark. Verdenssituationen kræver at vi løfter vores niveau af håndhygiejne og sørger for at bakterier og vira ikke kommer indenfor døren. Det har dog også betydet, at der i øjeblikket er rigtig mange, der oplever ekstremt tørre hænder. Håndsprit og håndvask er nemlig også rigtig hårdt ved huden, og derfor kan der opstå rifter og tør hud på hænder, hvilket er til gene for mange mennesker. Der er dog hjælp at hente, hvis man køber de rigtig skønhedsprodukter – som eksempelvis CBD-produkter. Hvad er CBD? er det så nærliggende at spørge om. Det er produkter, der indeholder udtræk fra industriel hamp og har særdeles helende evner på tørre hænder.

I artiklen her trækker vi på eksperterne fra Cibdol og deres viden på området, og derfor vil du kunne finde mere information om CBD-kapsler her: https://www.cibdolcbd.dk/cbd-kapslerellers kan du læse med i artiklen og blive klogere på, hvordan du kan afhjælpe tørre hænder i denne tid. 

CBD-produkterne er populære – hampen har helbredende evner

CBD-produkter er blevet særdeles populære de seneste par år indenfor skønhedsindustrien. Produktudviklingen af skønhedsprodukter, der baserer sig på cannabis har virkelig taget fart de seneste år, og det skyldes ikke mindst, at der findes gode egenskaber i hampplanten. I olie og cremer, der er baseret på CBD, er det muligt at komme de tørre hænder til livs. Man kan nemlig udbedre den tørre hud og små rifter i hænderne ved at påføre CBD-produkter. Så hvis man synes, at ens hænder er lige lovligt tørre efter alt den afspritning og håndvask, så er CBD-produkterne et rigtig godt sted at starte.  

Cremer, kapsler olier eller hvad der passer til dig

Der findes nemlig en bred vifte af forskellige produkter baseret på CBD. Alle er naturligvis godkendt til brug af ECS, og de mange produkter spænder vidt fra cremer til kapsler og olier. Det gør, at det er nemmere at finde det produkt man selv foretrækker. Mange bruger olierne til forskellige formål, men fælles for dem er, at langt størstedelen er særdeles tilfredse med deres CBD-produkter, når de efterfølgende bliver spurgt ind til dem. Derfor kan det altså lade sig gøre, at undgå tør og irriteret hud, hvis man husker at smøre hænderne ind en creme eller en olie, der indeholder CBD.

Del artikel

Seneste nyt