MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra streetfood-sted: Åbner helt ny asiatisk restaurant lige i centrum

Af Christina Frederiksen
Det er her på Torvegade 1, at District 13 kommer til at ligge. Lokalerne er ved at blive renoveret til at huse det nye spisested.
Det er her på Torvegade 1, at District 13 kommer til at ligge. Lokalerne er ved at blive renoveret til at huse det nye spisested.

Det er bestemt ikke forkert at sige, at hun har erfaring som restauratør i Odense.

Dinh My var nemlig i sin tid med til at åbne Me – Mother’s Street Food i Vestergade.

Og nu er hun klar til at åbne endnu en restaurant.

“District 13” kommer den til at hedde, og i slutningen af maj/starten af juni åbner den på en fed og meget central adresse – nemlig på Torvegade 1 ved siden af DanViet og lige over for letbanestationen ved Føtex og Vestergade.

“District 13 er et samlingspunkt for mange asiater i Paris. Alle asiater i Europa kender District 13, og det er derfra, at vi har taget navnet til vores nye restaurant,” fortæller Dinh My til MigogOdense.

Restauranten kommer til at fungere som et café-/brunch-sted om dagen og som restaurant med varme retter om aftenen, fortæller Dinh My.

“Vores køkken bliver en fusion af Asien. Vi kommer til at håndplukke de bedste retter fra Asien – og selvfølgelig også de populære retter fra Vietnam,” siger Dinh My med henvisning til de retter, der har gjort Me – Mother’s Street Food populær.

Dinh My mener, at hun kommer til at skabe et helt unikt sted i Odense med District 13.

“Der er ikke noget, der minder om i Odense. Vi prøver at skabe noget anderledes med autentisk asiatisk mad, højt til loftet og en afslappet atmosfære,” siger Dinh My, der i øvrigt skriver således på Instagram:

“District 13 i Paris er kendt for sin street art og graffitikunst, som er blevet et vartegn for kvarteret.

Mange af væggene og bygningerne er dekoreret med farverige og imponerende vægmalerier, der er skabt af kunstnere fra hele verden.

Dette har gjort området til en destination for kunstinteresserede turister og lokalbefolkningen.
District 13 er også hjemsted for et stor asiatisk samfund i Paris.

Man ser mange asiatiske butikker og restauranter, der serverer fødevarer og frisklavet mad, som er fyldt med smag og aromaer.

Navnet District 13 er inspireret af et område, hvor ønsker vi at bringe en kulinariske oplevelse af den asiatiske kultur fra kærlighedens by til Odense og give alle en unik smagsoplevelse.”

District 13 åbner som sagt i Torvegade 1 i omkring 1. juni.

Restauranter bliver på 120 kvadratmeter, har plads til 40-50 gæster og prisniveauet kommer til at ligge “så alle kan være med”, som Dinh My siger.

Del artikel

Andre læser også