Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drop kort og kontanter i næste uge: Få en iskold G&T for en agurk

Af Redaktionen

Fredag den 14. juni hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta.

Så hvis du tager på Storms Pakhus denne fredag, så kan du få en lækker G&T for en agurk. Det er da en rimelig god byttehandel, tænker vi.

Det er World Cucumber Day

Det er ikke tilfældigt, at Hendrick’s Gin fejrer agurken. Den delikate grøntsag har nemlig en helt særlig rolle i selve destilleringen af de klare dråber.

Hendrick’s Gin har sin ekstraordinære afrundede men komplekse smag fra rosenblomster og agurker.

Derfor er det helt rigtigt at akkompagnere en Hendrick’s cocktail med en skive af den grønne grøntsag, der tilfører ginen den helt særlige karakterfulde og subtile smag.

World Cucumber Day afholdes hvert år den 14. juni. Og i år har Hendrick’s indgået samarbejde med en række cocktailbarer i hele landet, der faciliterer de uortodokse transaktioner.

Kan byttes i Agurketimen

Alle agurkevaluta, både drue-, skole- og asieagurker, er gyldige og kan byttes til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic i ‘Agurketimen’, der varer fra kl. 16 til 17.

Prikken over i’et på enhver Hendrick’s cocktail er en grøn garniture skåret af den særlige grøntsag, der både komplimenterer og medvirker til den særlige smagsoplevelse af en Hendrick’s gin.

Kun form og fantasi sætter begrænsningen for agurkepynten: Klassisk agurkskive skåret på tværs eller langs, et dekorativt argukespyd eller en agurkeroset. En ting er sikkert: Alle variationer behager øjet såvel som ganen.

‘Agurketimen’ varer fra kl. 16 til 17 den 14. juni 2019 på Storms Pakhus.

Opdateret;

  • Froggys Cafe, Vestergade 68, 5000 Odense C
  • Cafe Kræz, Gråbrødre Plads 6 , 5000 Odense C
  • Storms Pakhus, Seebladsgade 21, 5000 Odense C
  • Visit Cocktailbar, Skt. Gertrudsstæde 5, 5000 Odense C

 

Del artikel

Andre læser også