MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drop kort og kontanter på torsdag: Byt en agurk med en Gin & Tonic

Af Michael Qureshi

Den 14. juni hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta.

I hvert fald hvis du skal på ud i Odense på torsdag. Her kan du nemlig på Café Kræz bruge en agurk som valuta til at købe en Hendrick’s Gin & Tonic. Du kan også tage turen til Svendborg, hvor det gælder på Under Uret.

Det er World Cucumber Day

Det er ikke tilfældigt, at Hendrick’s Gin fejrer agurken. Den delikate grøntsag har nemlig en helt særlig rolle i selve destilleringen af de klare dråber.

Hendrick’s Gin har sin ekstraordinære afrundede men komplekse smag fra rosenblomster og agurker.

Derfor er det helt rigtigt at akkompagnere en Hendrick’s cocktail med en skive af den grønne grøntsag, der tilfører ginen den helt særlige karakterfulde og subtile smag.

World Cucumber Day afholdes hvert år den 14. juni. Og i år har Hendrick’s indgået samarbejde med en række cocktailbarer, der faciliterer de uortodokse transaktioner.

Kan byttes i Agurketimen

Alle agurkevaluta, både drue-, skole- og asieagurker, er gyldige og kan byttes til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic i ‘Agurketimen’, der varer fra kl. 18 til 19.

“Det har været en mangeårig drøm for Hendrick’s at skabe en skæv, underfundig verden, hvor kolde cash byttes til grønne gysser.

Derfor har vi valgt at ophøje den ydmyge grøntsag, så den kommer i allerhøjeste kurs på World Cucumber Day, hvor vi opfordrer alle til at bytte en agurk til en velsmagende Hendrick’s & Tonic,” fortæller Morten Barndorff Simonsen, Brand Manager hos Hans Just.

Prikken over i’et på enhver Hendrick’s cocktail er en grøn garniture skåret af den særlige grøntsag, der både komplimenterer og medvirker til den særlige smagsoplevelse af en Hendrick’s gin.

Kun form og fantasi sætter begrænsningen for agurkepynten: Klassisk agurkskive skåret på tværs eller langs, et dekorativt argukespyd eller en agurkeroset. En ting er sikkert: Alle variationer behager øjet såvel som ganen.

‘Agurketimen’ varer fra kl. 18 til 19 den 14. juni 2018.

Del artikel

Seneste nyt