MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu starter billetsalget: Det Fynske Dyrskue med ny, moderne profil

Af Christina Frederiksen

Når Det Fynske Dyrskue slår dørene op den 9.-11. juni, skulle de fysiske køer til billetlugerne gerne være langt kortere.

Dyrskuet satser nemlig på onlinesalget i år, og derfor støtter Det Fynske Dyrskue naturen med et fast beløb for hver billet solgt online frem til 31. maj.

Dyrskuet drømmer i år om at få de besøgende med på ideen om at give tilbage til vores fælles natur. 

Derfor udløser alle onlinebilletter, som sælges i løbet af forårsmånederne, en donation på 5 kroner til naturgenopretning. Det bliver samtidig de besøgende selv, der via konkrete forslag på dyrskuets facebookside, kan være med til at påvirke, hvilke projekter de indsamlede penge skal gå til.

Netop tanken om at give tilbage til naturen er et gennemgående tema i det arbejde, som holdet bag Det Fynske Dyrskue er i fuld gang med at lægge i forberedelserne af årets dyrskue.

”I år har vi valgt at fokusere ekstra meget på udeliv, og derfor lancerer vi en udelivsmesse under åben himmel.

Naturen og grøn energi kommer derfor til at fylde mere, og derfor har vi valgt at tænke tanken om at give noget tilbage til naturen ind i vores billetsalg.

Og med mere end 50.000 besøgende er der en god og oplagt mulighed for, at vi alle sammen kan være med til at gøre en forskel,” siger dyrskuechef, Anita Christoffersen.

Der vil stadig være fokus på heste, køer, traktorer og mejetærskere på 2023-udgaven af Det Fynske Dyrskue, men det moderne landbrug har meget mere at byde på, så derfor vil der også være nye og innovative tiltag.

”Vi holder fast i rødderne, for Det Fynske Dyrskue er en fynsk kulturinstitution gennem 140 år.

Samtidig vil vi tænke i nye, kreative baner for at modernisere os, så de besøgende oplever et spændende dyrskue,” siger dyrskuechefen.

Ny hjemmeside med spændende tiltag

Det er ikke kun det fysiske dyrskue, der bliver nytænkt. 

Hele onlineuniverset omkring Det Fynske Dyrskue er blevet fornyet. Den nye hjemmeside, som netop er gået i luften, er nemmere at navigere rundt på for både besøgende og udstillere.

”Vi er utrolig stolte af vores nye hjemmeside og dens udseende, der i langt højere grad afspejler Det Fynske Dyrskue og landbrugets samspil nu og i de kommende år med at bygge bro mellem land og by.”

Fakta om Det Fynske Dyrskue:

Det Fynske Dyrskue er landets ældste dyrskue og har været afholdt siden 1882 – og på Dyrskuepladsen i Odense siden 1961. Ca. 50.000 gæster deltager hvert år.

Børnedyrskuet på Det Fynske Dyrskue er Nordens største og har været afholdt siden 1953.

”Med lanceringen af vores nye hjemmeside kickstarter vi samtidig billetsalget frem mod dyrskuet i juni, hvor vi vil have et større fokus på onlinesalg af billetter.

I de næste måneder er det en win-win-situation for de besøgende, da vi giver 5 kroner til naturgenopretningsprojekter for hver solgt billet online – så vi håber inderligt, at de vil være med til at hjælpe os med at hjælpe naturen,” siger Anita Christoffersen. 

2023-udgaven af Det Fynske Dyrskue finder sted den 9.-11. juni 2023, og selve overrækkelsen af de forhåbentlig mange støttekroner, som skal deles ud til et endnu ukendt naturgenoprettende projekt, kommer til at foregå om lørdagen.

Køb dine billetter fra klokken 10 i dag og støt det gode formål her.

Del artikel

Andre læser også