Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dyst gratis med om våde varer: Kom til Late Night Bingo i Storms Pakhus

Af Emil Kjær Jørgensen

Bingo-arrangementerne i Storms Pakhus plejer at være et stort tilløbsstykke, og nu har du igen snart muligheden for at prøve en gang Late Night Bingo, hvor man virkelig har mulighed for at sparke lørdagen i gang med den fedeste forfest.

Late Night Bingo finder sted næste lørdag den 16. november og så igen lørdag den 28. december fra kl. 21.30, og der bliver rig mulighed for at få en bette skid på, inden byturen måske fortsætter i den odenseanske natteliv.

En (måske) gratis brandert

Bingoplader, tromlens rullen og suset ved at vinde plejer nu at være nok til at skabe en festlig og hyggelig aften, men Late Night Bingo bliver alligevel med et ekstra nøk på festskalaen.

“Det er Bingo with a twist, hvor intet er som det plejer. Der er skruet helt op for morskaben og de utidige jokes – og helt ned for mormor.

Her er ingen præmier til børnene, til gengæld er der flere præmier fra barerne! Der er gak, løjer, fest og farver, når din lørdag aften bliver udfordret af Bingo for badasses,” skriver Storms Pakhus.

Der er dermed potentiale for at få en helt gratis brandert de to lørdage, for det er helt gratis at deltage – efter først til mølle.

Late Night Bingo foregår i Hal 1, hvor pladserne går efter først-til-mølle-princippet og man kan hapse en plade allerede en time før spillet begynder.

“Be there or be square (like a bingo-plade!),” skriver Storms Pakhus.

Hvad: Late Night Bingo
Hvor: Storms Pakhus
Hvornår: 16. nov og 28 dec.

Find mere info her.

Del artikel

Andre læser også