Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter bølge af indbrud: Politiet snupper bil med masser af tyvekoster

Af Christina Frederiksen

I weekenden fik Fyns Politi en god fangst på krogen.

Her blev flere patruljer sendt til Oure på Sydøstfyn på grund af en række anmeldelser om indbrud. 28. januar klokken 20.55 standsede en patrulje et mistænkeligt køretøj. 

Fyns Politi ransagede køretøjet og fandt tyvekoster, der formodes at stamme fra de anmeldte indbrud.

Fyns Politi fandt derudover værktøjer, som typisk anvendes til opbrydning af døre eller vinduer. Fyns Politi anholdte derfor de tre personer i bilen og foretog efterfølgende ransagning på adressen, hvor den ene anholdte er bosat.

Gode råd til indbrudsforebyggelse

– Hav en god kontakt til dine naboer. Hold din nabo underrettet, hvis du tager på ferie og hjælp hinanden i de situationer med fx at tømme postkassen og skraldespanden. 

– Vær opmærksom i dit nabolag. Ser du en bil eller personer, du ikke har set før eller andet mistænkeligt, så tal med din nabo og tag evt. kontakt til personerne og hør hvad de laver. Indbrudstyve bryder sig ikke om opmærksomhed.

– Sørg for at dit hjem ser beboet ud, og at det ser ud som om, der kunne være nogen hjemme. Fx tænd lidt lys, tænd for lidt radio og lad cyklen stå i indkørslen. Usikkerheden kan være nok til at indbrudstyvene dropper deres forehavende.

Her fandt Fyns Politi flere formodede tyvekoster, der muligvis stammer fra andre indbrud begået på Fyn. 

De tre anholdte er en 52-årig mand, en 35-årig mand og en 17-årig mand. De tre mænd har alle serbisk statsborgerskab, og den ene er bosat i Danmark. 

De tre formodede indbrudstyve er varetægtsfængslet i 4 uger frem til den 24. februar 2023. Der forestår et større efterforskningsarbejde bl.a. i forhold til at koble de fundne tyvekoster til eventuelle andre indbrud. 

Fyns Politi er tilfreds med weekendens anholdelser og følger fortsat udviklingen i indbrud tæt. 

Del artikel

Andre læser også