Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter sidste års succes: Danish SUP Tour gæster igen Odense

Af Christina Frederiksen

Det er flot at kigge på og sjovt at deltage i.

Danish SUP Tour foregår i smukke omgivelser ved Odense Kanal, og for deltagerne er det fedt at sejle hen over vandet på deres eget surfbræt. Derfor er touren blevet en kæmpe succes blandt både tilskuere og deltagere.

23. april gentages succesen fra sidste år, når der både afholdes Social Paddle Tour og Danish SUP Tour på henholdsvis 5 og 15 kilometer på Odense Kanal.

Foto: Jakob Gjerluff Ager

Første stop for deltagerne

SUP står for “stand up padle surfing”, så det gælder altså for deltagerne om at stå på et surfbræt, mens de bruger en padle til at komme frem i vandet.

Og årets tour er altså både med en afdeling for surfere, der deltager i den samlede konkurrence, altså den konkrete Danish SUP Tour, og folk, der bare er med for sjov. De deltager i Social Paddle Tour.

“Vi har fem events på landsplan som del af selve konkurrencen. Den er inddelt i forskellige aldersgrupper.

Og mænd og kvinder i hver deres konkurrence. Dem, der får flest point ved de fem forskellige events, vinder den samlede tour,” fortæller Michael Lindberg, sekretariatschef i Dansk Surf & Rafting Forbund, der arrangerer Danish SUP Tour.

Odense er første stop for deltagerne i Danish SUP Tour, der her i byen bliver afholdt i samarbejde med de odenseanske SUP-klubber, SUPO og Klintebjerg, butikken Waikiki og Mornsol Café.

Social SUP Tour er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med den opretstående surfing og bliver altså ikke betragtet som en konkurrence.

Det betyder også, at der ikke er præmier til de sociale surfere, men der vil dog være mulighed for at vinde lodtrækningspræmier efter, at alle deltagere er kommet i mål omkring kl. 14.

Hvad: Danish SUP Tour og Social SUP Tour
Hvor: Odense Havn og Odense Kanal. Check-in foregår ved Mornsol Café, Kanalvej 154, 5000 Odense C.
Hvornår: 23. april. Check-in foregår i tidsrummet kl. 10-12.30. Danish SUP Tour og Social SUP Tour starter kl. 13.

Del artikel

Andre læser også