Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor efterlysning: Mand anholdt for drab i Odense

Af Michael Qureshi

Fyns Politi har fredag formiddag anholdt en 25-årig mand fra Odense, der er blevet sigtet for medvirken til manddrab i Egeparken den 24. juni 2020, hvor en 31-årig borger fra Vollsmose blev dræbt.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Den anholdte er mistænkt for medvirken til det manddrab, der kostede en 31-årige uskyldig borger livet, fordi han tilfældigt befandt sig i skudlinjen i forbindelse med en skudveksling mellem to stridende grupperinger.

Anholder meget snart flere

Politiet forventer, at dagens anholdelse er den første af flere i sagen, hvor også en 31-årig mand med tilknytning til den ene af de to stridende grupperinger blev ramt og såret af skud.

“Jeg kan ikke komme ind på detaljer i efterforskningen, men vi har nu lagt så mange brikker i puslespillet, at jeg ikke er i tvivl om, at vi meget snart anholder flere i sagen.

Som vi tidligere har fortalt, så har vi en meget klar formodning om, hvem der afgav det dræbende skud, nemlig den ret lave mand på billederne fra tunnelen.

Vi er faktisk ret sikre på, hvem han er, og derfor har vi lige nu vores søgelys rettet mod ham,” siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen fra Fyns Politi, der af hensyn til den fortsatte efterforskning ikke kan komme yderligere ind på, hvad politiet bygger sine formodninger på.

Vi behøver borgernes hjælp

Politiet søger stadig efter oplysninger om de mænd, der løb gennem tunnellen under Egeparken 150 samt de to mænd på scooteren, der skød og sårede en 31-årig mand med relation til den ene at de stridende grupperinger.

Jesper Pedersen appellerer derfor endnu en gang til borgerne om at hjælpe politiet med videoer, billeder og oplysninger i sagen.

“Vi har forsat brug for al den hjælp, vi kan få, så vi kan få underbygget vores efterforskning så effektivt som overhovedet muligt.

Det er vigtigt for mig at understrege, at borgerne både kan ringe på 114, sende os mail og kontakte kollegerne direkte på vores nærstation i Vollsmose.

Jeg vil også pointere, at vi vil beskytte vidner og deres oplysninger med alle de værktøjer, vi har til vores rådighed,” siger Jesper Pedersen.

Anklagemyndigheden fremstiller fredag den 25-årige mand i et grundlovsforhør klokken 14 med begæring om lukkede døre.

Her er efterlysningen fra sidste uge

Del artikel

Andre læser også