Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor udlandsturné: Odense-duo vender hjem

Af Christina Frederiksen
Foto: Mikkel Toke Grønkjær © All rights reserved 2021
Foto: Mikkel Toke Grønkjær © All rights reserved 2021

De er søstre, og så har de netop været på turne med Glam Rock-bandet, The Ark.

Og nu vender de hjem.

Når Søstrene Sirid og Frida Møl Kristensen, der sammen udgør bandet Prisma, d. 15. oktober træder ind på Magasinets scene, er det første gang bandet spiller på hjemmebane i Odense.

Det sker efter et hæsblæsende år, hvor de to søstre har spillet på landets største festivaler og desuden været på en stor turne i Sverige, som opvarmning for Glam Rock-bandet The Ark på en storslået reunion-tour.

Vi har jo faktisk spillet for omkring 150.000 mennesker denne sommer, så det har været lidt noget andet, end vi er vant til.

Sirid Møl Kristensen, Prisma

Og Prisma glæder sig til at vende hjem:

“Vi har været rigtig mange steder det seneste år, og har oplevet og lært en masse nye ting. Det har været så spændende, sjovt og helt vildt lærerigt. Nu når vi er hjemme igen er der tid til at reflektere over det hele og sænke skuldrene lidt,” siger Frida.

”Vi har jo faktisk spillet for omkring 150.000 mennesker denne sommer, så det har været lidt noget andet, end vi er vant til,” griner Sirid og tilføjer:

”Det har været fuldstændig sindssygt – et kæmpe eventyr!”

Rundt på de faste vandingshuller

Når Frida og Sirid kommer hjem til Odense, er der ingen tvivl om, hvilke steder, der først skal besøges: 

”Vi tager altid ned på Café Sølle og siger hej til Jonas og Xenia. Og ellers et smut forbi Café Biografen, måske se en film eller bare drikke en kop kaffe – og så må man ikke glemme mor og far!”

Og det at huske, hvor man kommer fra, fylder noget særligt for søstrene:

”Vi har spillet en del klassisk musik via vores skolegang på Rudolf Steiner-skolen, hvor vi også sang i kor. Derudover har vores far altid spillet guitar i hjemmet. På den måde var musikken meget tilgængelig for os som børn,” fortæller Frida.

Der kom dog mere strøm på instrumenterne i takt med, at eventyrlysten og søstrene selv voksede:

“Da vi så blev teenagere, startede vi begge i coverbands inde hos Toke i ungdomsskolen. Det var mega sjovt, men vi fandt ret hurtigt ud af, at vi hellere ville lave vores eget musik og spille sammen. Så lavede vi vores første band, Hauhii.

Hauhii nåede at spille en del koncerter rundt om i Odense,” fortsætter Sirid.

Foto: Mikkel Toke Grønkjær © All rights reserved 2021

Ny energi som Prisma

“Der er sket meget siden vi spillede i Hauhii. Men vores første EP som PRISMA er faktisk gamle Hauhii-sange, som vi har taget i studiet med ny energi. Der skete det, at vi begge flyttede til København og havde brug for at give projektet ny energi. Det gjorde vi blandt andet ved at skifte navn, men også ved at tage os selv mere seriøst og finde en ren linje for, hvad PRISMA skulle være.”

Den 15. oktober kan du opleve Prisma live, når det vender hjem og spiller sin første koncert som hovednavn i Odense på Magasinet.

Du kan fx glæder dig til at høre det seneste hit “Bangs”, som har været DR P3s uundgåelige.

Køb din billet til koncerten her.

Del artikel

Andre læser også