MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter to års coronapause: Nytårsløbet er ENDELIG tilbage

Af Christina Frederiksen

Så er der cirka en måned tilbage af 2022, og det er ved at være tid at finde ud af, hvordan afslutningen af året skal fejres?

Mange havde inden corona en tradition med at mødes med familien og løbevennerne til Nytårsløbet, og efter en frisk løbetur på 5 eller 10 km ønske hinanden godt nytår med et glas bobler og et stykke kransekage.

Den tradition har de seneste år væres henlagt til meget private former og i meget små grupper, men nu er Nytårsløbet tilbage, og der er ikke nogen grund til ikke igen at mødes, løbe en tur sammen, og efterfølgende med god samvittighed skåle på et overstået 2022 og et forhåbentligt bedre 2023.

Fakta

Nytårsløbet arrangeres af HCA Marathon, med start og mål ved Hunderupskolen, Solfaldsvej, 5000 Odense C.

Starten til børneløbet går kl. 10.30, starten på 10’eren kl. 11.00 og de 5 km. kl. 11.05 

”Vi har glædet os utroligt meget til igen at kunne byde de mange løbere velkommen til den 22. udgave af Nytårsløbet”, siger løbsdirektør Erik J. Mogensen, som i år føler sig helt sikker på, at et coronaudbrud ikke kommer i vejen for afviklingen af løbet.

Nytårsløbet 2022 byder på de to velkendte distancer på 5 og 10 km samt en børnevenlig 2,5 km distance til de mindste. Det hele med start og mål ved Hunderupskolen, hvor der også er omklædning og bad samt hyggeligt samvær før og efter løbet, i hallen hvor de omtalte bobler og kransekage serveres.

De 1.000 første tilmeldte får en lækker langærmet løbetrøje fra Løbebutikken Multiatleten plus kildevand, Faxe Kondi, müslibar og chips fra Kims i mål.

Tilmelding kan ske her.

Del artikel

Andre læser også