MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter tre røverier: Fyns Politi kommer med besked til byens supermarkeder

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Først blev en Rema1000 butik i det nordlige Odense røvet den 2. februar. Dernæst gik det udover en Coop365 i Hjallese, og senest var det en Meny i Korup, der blev udsat for røveri den 7. februar.

Det er tre røveri i Odense på kun én uge, og det får nu Fyns Politi til at komme med en besked til byens supermarkeder og medarbejderne.

“Hvis man bliver udsat for et røveri, skal man høre efter og lade røveren få pengene. Penge er ikke vigtige i sådan en sag her,” udtaler Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi, til B.T.

To sager stadig uopklarede

Mens manden, der røvede Rema1000 er blevet anholdt og idømt ni måneders fængsel, er de to resterende sager stadig uopklarede.

“Røveri kl. 1906 i Meny, Åbakkevej i Korup. M, ca. 20-25 år, ca. 180 cm høj, alm. bygning, iført sort tøj, brun skuldertaske. På cykel. Truet m/pistol lign. genstand. Udbytte ukendt kontantbeløb. Har du set pgl. så kontakt venligst Fyns Politi – tak,” skrev politiet på Twitter om den ene gerningsmand.

Manden, der røvede Coop365 havde også mørkt tøj på og truede med noget, der lignede en pistol. Han undslap ligeledes på en cykel.

Fyns Politi afviser ikke, at der er tale om den samme gerningsmand, da der er fællestræk mellem røverierne.

Har du set noget i området bedes du kontakte politiet på 1-1-4.

Del artikel

Andre læser også