Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ejendomsgigant bygger lejligheder i Odense: Gør idé til virkelighed

Af Redaktionen

Inden længe skyder et nyt boligområde op nær Odense bymidte, Kongens Have og Odense Banegård.

Ejendomsgiganten og entreprenørvirksomheden A. Enggaard har nemlig købt den vestlige del af den gamle slagterigrund, der skal danne rammen om et nyt boligområde med mere end 300 nye boliger, grønne gård- og opholdsrum samt en underliggende parkeringskælder.

Projektet på hjørnet af Jarlsberggade og Rugaardsvej er netop blevet godkendt på et By- og Kulturudvalgsmøde i Odense Kommune, og dermed bliver tankerne, der indtil nu har været døbt “Karré 4”, til virkeligheden.

“De cirka 300 nye boliger bliver fordelt på tre mindre boligklynger varierende fra tre til fire etager samt to højere bebyggelser på 14 og 20 etager, hvor især de øverste lejligheder får en unik udsigt over hele Odense og omegn. Det hele bindes sammen af nogle grønne og indbydende bylivs- og opholdsområder,” siger afdelingschef for A. Enggaards afdeling i Syddanmark, Palle Priska, og tilføjer:

“Beliggenheden er central og attraktiv. Hele bydelen er under udvikling, og vores nye boligområde kommer til at bidrage til at binde de omkringliggende projekter sammen med midtbyen. Afstanden til Odense Banegård, Kongens Have og Odense City kan tilbagelægges på cirka fem minutter, og derudover kommer den nye letbane til at køre tæt forbi.”

Glad borgmester

Også på borgmesterkontoret bringer lejlighedsbyggeriet glæde:

“Med en højde på 20 etager vil det nye byggeri byde på en flot udsigt over Odense og den store forandring, som byen lige nu gennemgår med letbane, havneudvikling og en helt ny bydel lige midt i byen. Samtidig vil 300 nye boliger på netop denne grund være et vigtigt bidrag til yderligere at binde Odenses centrum nærmere sammen med det havneområde, der også er i rivende udvikling,” siger Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel.

Første af flere projekter i Odense

For entreprenørvirksomheden er byggeriet på den gamle slagterigrund blot første af forhåbentlig flere projekter i Odense, og af samme grund etablerede A. Enggaard sidste år en afdeling i Syddanmark.

“Vi er meget tilfredse med, at vi har købt dette attraktive område, og vi ser frem til at påbegynde projektet og dermed bidrage til den byudvikling, der finder sted i Odense i disse år. Det er desuden vores ambition at engagere os endnu mere i byggeprojekter i Odense fremadrettet, da vi ser nogle gode muligheder for at være med til at udvikle byen,” siger Asger Enggaard, der er adm. direktør i A. Enggaard.

A. Enggaard er nu i fuld gang med projekteringsprocessen, og selve byggeriet ventes igangsat efter sommerferien. Og så er byggeriet på den gamle slagterigrund langt fra det eneste byggeri, der er i gang på Rugaardsvej. Du kan læse mere om projekterne, der er i gang, i denne artikel.

Del artikel

Andre læser også