MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ejerskifte: Populært Odense-hotel får ansigtsløft og skifter navn

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Det tidligere Ansgarhus Motel i det centrale Odense har netop fået ny ejer, som har store ambitioner for stedet. Den kommende måned skal det charmerende hotel blandt andet gennemgå en modernisering samt have nyt navn.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Det tidligere Ansgarhus Motel i Odense har efter 17 år fået ny ejer. Det charmerende hotel skal fremover drives af den tidligere slotshoteldirektør, Amalie Uhrenholt, som netop har overtaget stedet:

“Jeg ser utroligt meget frem til at tage imod både turister, erhvervsfolk, de gamle stamkunder og lokale odenseanere i det attraktive område Gerthasminde. Jeg er ofte gået forbi hotellet, som jeg med tiden har bygget en drøm op omkring. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle slå til, da muligheden bød sig,” fortæller Amalie Uhrenholt.

Amalie Uhrenholt har 30 års erfaring i hotelbranchen. Direktøren er blandt andet hoteluddannet i Schweiz, har været ansat på det femstjernede Hotel d’Angleterre samt stået i spidsen for driften af et af landets første slotshoteller, Lykkesholm Slot. Senest har Amalie Uhrenholt drevet kursus- og konferenceejendommen Ellestedet i Ørbæk, der for nyligt er blevet omdannet til et krisecenter for voldsramte kvinder.

Pressefoto

Modernisering og navneskift

I forbindelse med ejerskiftet vil det tidligere Ansgarhus Motel gennemgå en modernisering, der blandt andet inkluderer et nyt navn:

“Hotellet vil fremover gå under navnet Villa A Hotel, da det passer bedre til den oplevelse, som turister og lokale gæster kan glæde sig til at få på mit lille, atmosfærefyldte hotel. Det er ambitionen, at hotellet skal føles hjemligt, trygt og hyggeligt, og det skal det nye navn være med til at signalere,” fortæller Amalie Uhrenholt.

Moderniseringen omfatter desuden istandsættelse af hotellets 15 værelser samt udskiftning af bygningens tag og nuværende køkken:

“Hotellet skal gennemgå en modernisering den kommende tid, som ligeledes skal understrege den fremtidige gæsteoplevelse på hotellet. Konkret omfatter moderniseringen blandt andet nyt tag og køkken samt en grundig opgradering af samtlige værelser. Særligt på værelserne vil der komme knald på farverne, og derudover vil der generelt blive kræset for indretningen og detaljerne på hotellet.”

Håndværkerne er allerede i fuld gang med moderniseringen, og hotellet vil derfor være lukket for gæster i marts.

Det er forventningen, at Villa A Hotel slår dørene op i starten af april.

Del artikel

Andre læser også