Eksklusive tilbud på Black Friday: Autohuset Fyn er klar med vilde priser

Skrevet af: Daniel Poulsen

Et af de større værksteder på Fyn med tre afdelinger, Autohuset Fyn, sænker priserne på fredag til Black Friday.

Du får de bedste tilbud og skarpeste priser på både et serviceeftersyn, hjulskift eller rens af bremser, når du bestiller på webshoppen.

Kæmpe rabat på udvidet eftersyn

En solid prisbasker, som værkstedet har fundet frem til anledningen, er 1000 kroners rabat på et udvidet tjek kaldet Stort+ Serviceeftersyn.

Her får du en hel række fordele, da både fabriksgarantien fortsætter, og du får stempel i servicehæftet, mens der ydes 3 års garanti på reservedele.

Værkstedschef hos Autohuset Fyn, Mark Miari, fortæller til MigogOdense mere om fordelene ved det eksklusive serviceeftersyn, som værkstedet ved bestilling online tilbyder til kun 2499 kroner på Black Friday fredag den 29. november:

“Vi tilbyder en god pris på vores Stort+ Serviceeftersyn, da det er vigtigt, at man regelmæssigt kommer hele vejen rundt omkring sin bil.

Det er super bekvemt, da bestillingen foregår via webshoppen, og vi tilbyder selvfølgelig gratis lånebil, mens eftersynet foregår på et af vores tre værksteder,” forklarer Mark Miari.

Efter tjekket får du som kunde desuden fordelen af en gratis Shell bilvask til en værdi af 99 kroner, så bilen også står helt ren udenpå, efter en mekaniker har været 55 punkter igennem.

Slagtilbud i den nye webshop

For nylig lancerede Autohuset Fyn en webshop, hvor der både er mulighed for at købe praktiske produkter, men der kan også bestilles ydelser i form af forskellige reparationer.

Er bilen kørt i stykker sidst på måneden, eller foretrækker du bare en anden måde at betale på, kan du via webshoppen tilvælge afbetaling, så der betales et beløb per måned i stedet for én samlet regning.

Værkstedet med afdelinger i Odense, Marslev og Langeskov kører udover det gode tilbud på et udvidet serviceeftersyn også med andre attraktive priser, når kalenderen peger på Black Friday denne fredag.

Mangler du at få skiftet dine hjul, er det lidt lettere at overskue, da Autohuset Fyn tilbyder 25% rabat på hjulskift og ovenikøbet gratis opbevaring af dine hjul, hvis du i forvejen er kunde hos værkstedet.

Et andet godt tilbud, som du har muligheden for at udnytte, er 30% rabat på rens af bremserne på din bil.

Det er især godt, inden vinteren for alvor starter, så salt og snavs fra vejen ikke sætter sig alt for meget og skaber problemer.

Når betalingen skal gennemføres, kommer du desuden lynhurtigt igennem.

Autohuset Fyn har implementeret MobilePay til betaling, så du kan nøjes med et swipe i stedet for at finde kortet frem, når du sikrer dig en knivskarp pris.

Mark Miari står bag Autohuset Fyn

Massiv vækst resulterer i Gazelle – igen

I 2018 gjorde Autohuset Fyn det, som mange virksomheder drømmer om, og i år skete det for andet år i træk.

Værkstedet kan fremvise to Gazeller fra Børsen, der er et klart tegn på vækst, men ifølge Mark Miari skal det på ingen måde være en sovepude, da der skal arbejdes hårdt videre, fortæller han til MigogOdense.

“Vi skal fortsætte med at give nogle af Fyns bedste priser og service, så alle kunder er tilfredse, når de tager fra os.

Vi kunne selvfølgelig ikke have gjort dette uden vores dygtige ansatte, samarbejdspartnere og dejlige kunder. Derfor vil vi gerne forkæle dem lidt ekstra til Black Friday med et par skarpe tilbud, så de får lidt igen,” slutter han.

Hvad: Black Friday-tilbud (kun online) og ny webshop hos Autohuset Fyn

Hvor: Afdelinger i både Odense, Marslev og Langeskov

Hvornår: Black Friday-tilbud fredag d. 29. november på webshoppen

Find webshoppen lige her

 

Vi sejler op ad åen: Odense går sammen om fællessang på vandet

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis der er noget som corona har lært os, så er det da genfinde glæden ved fællessang.

Igennem foråret mødtes danskerne i sangens fællesskab på kryds og tværs af alder, køn og geografi.

Selvom nedlukningen er et overstået kapitel, så er fællessangen det ikke.

Nu går Odense Aafart og Den Fynske Opera nemlig sammen om et nyt, storslået fællessangsprojekt, hvor både Aafartens turbåde, vandcykler og en enestående have på Langelinje kommer i spil fire sommeraftener i august.

I projektet får gæsterne (udover en enestående fællessangsoplevelse) også får en tur på åen, som de aldrig har oplevet det før.

Turen med turbådene går nemlig ikke som normalt til Fruens Bøge, men i stedet lægger de til ved en smuk have på Langelinje, hvorfra sangere og musikere står klar i haven til at give gæsterne en oplevelse udover det sædvanlige.

“Nu hvor vi ikke må samles inde og synge sammen mange mennesker, hvorfor så ikke rykke ud i det fri? Endda helt ud på åen! Her skal vi sammen træde i vandcyklernes pedaler og mærke den rolige vuggen i bådene, alt imens vi synger velkendte, danske favoritter sammen,” skriver de i en pressemeddelse.

Opsang fra operasangere

Men det er ikke kun deltagerne, der skal synge.

Undervejs kan de også læne sig tilbage og nyde et par skønne soloindslag med et hold dygtige operasangere, som synger for dem – det vil være både velkendte og erfarne sangere samt lovende, nye sangere, der netop har afsluttet deres uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium.

Men bærende for dette skønne fællessangsprojekt er, at de professionelle sangere for en gangs skyld vil synge SAMMEN med publikum, hvorved fællessangen er i centrum.

”Vi glæder os helt enormt til dette nye samarbejde, og til at give en masse gæster en enestående oplevelse.

Det er en helt ny måde at opleve åen på, og jeg tror, at gæsterne kommer til at knibe en tåre eller to, når de ombord på to turbåde og alle vores vandcykler i fællesskab skal synge sange, som de kender, og som har en betydning for os alle.

Og samtidig er det første gang, at vi inddrager en have på Langelinje. Det bliver helt unikt” fortæller direktør for Odense Aafart, Eva Pasgaard.

Også Kunstnerisk Leder på Den Fynske Opera glæder sig til samarbejdet:

“Fællessang har været en hjælp under nedlukningen, men den skal ikke glemmes, når samfundet åbner igen! J

eg glæder mig til at se Odense samles ude på vandet og synge alt fra Kim Larsen til gamle danske sange – og vi synger sammen med operasangere, der guider os igennem en henrivende aften! Måske vi er heldige, de giver et enkelt nummer eller to?” udtaler Ida Fogh Kiberg.

Alle er velkomne til deltage; store som små, operakendere som nye i genren.

Det bliver uden tvivl en hyggelig, uhøjtidelig og skøn aften i fælleskabets, operaens og vandhundens tegn.

 

Du kan købe billetter her

Nej tak til efterårsvejr: I næste uge rammer vi igen 20 grader

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kan man få kompensation for manglende sommer?

Sandsynligvis ikke – men sikkert en tanke, som mange tænker, da en stor del af danskernes ferie afholdes i disse uger.

Vi havde ellers været inde i en solrig periode, hvor korte kjoler og opknappede skjorter var et must, hvis man ville undgå et hedeslag.

Den sidste uges tid har himlen set noget anderledes ud. Ikke ligefrem opmuntrende taget i betragtning af, at de fleste i år afvikler ferien i gode, gamle Danmark.

Men inden vi bliver alt for vinterdeprimerede over blæst, skyer og regn – så kan vi foreløbigt genfinde lidt sommerglæde ved at kigge på vejrudsigten i den kommende uge.

I Odense ser det nemlig ud til, at vi endelig får flere solskinstimer end regnbyger.

Rammer 20 grader i Odense

Ugen starter med dagstemperaturer på 22 grader, men dog overskyet det meste af dagen. Dette kompenseres heldigvis fra onsdag, hvor solen endelig kigger frem bag en sky. Denne dag bliver der 18 grader og med let vind på 1 m/s.

Om fredagen ser det ekstra godt ud med fuld sol og hele 23 grader. Lørdag følger trop med sol og 21 grader.

Søndag får vi en solpause med lidt skyer, mens mandag og tirsdag står på sol og hhv. 22 og 19 grader.

Umiddelbart ser det altså ikke ud til, at vi endeligt skal opgive sommeren – endnu.

Du kan selv følge med i vejret lige her

Efter voldsom ulykke i går: Justitsministeren reagerer på vanvidskørsel i Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

En voldsom ulykke i går aftes, med flere biler og adskillige tilskadekomne, har nu fået justitsministeren til orde.

Han udtaler i en pressemeddelelse, at det er “helt uacceptabelt”.

Efter sommerferien vil justitsministeren arbejde mod at skærpe straffen for vanvidskørsel, herunder for kapkørsel.

”Det er en fuldstændig uacceptabel opførsel, som har bragt almindelige borgeres liv i fare. Politiet efterforsker selvfølgelig sagen på fuld tryk, så vanvidsbilisterne hurtigst muligt kan blive stillet til ansvar.” siger Nick Hækkerup.

Fyns Politi meddelte i går, at der var tre køretøjer involveret, syv tilskadekomne og én fastklemt. Flere af de tilskadekomne var helt tilfældige ofre for ulykken.

TV2 oplyser i dag, at der er to indlagt i forbindelse med ulykken.

“Sagen viser, at vi bliver nødt til at stramme kursen markant over for disse mennesker. Regeringen vil snarest efter sommerferien derfor fremsætte et lovforslag, der skærper straffen for kapkørsel, ligesom straffen vil blive skærpet for en række andre forhold.” siger Nick Hækkerup i pressemeddelelsen om hændelsen, der fandt sted i Odense i går.

“Biler brugt til vanvidskørsel skal fremover som hovedregel også beslaglægges på stedet. Og derefter skal bilerne konfiskeres og bortsælges. Uanset ejerforhold.

Og bilistens kørekort skal inddrages med det samme. Vi skal have trygheden tilbage på vejene.”

Regeringen fremlagde tidligere på året et udspil med ni tiltag mod vanvidsbilisme, der netop skal sætte ind mod denne hensynsløse adfærd, der udsætter menneskers liv for fare.

Et af tiltagene handler om kapkørsel, hvor straffen fremover som udgangspunkt skal være 20 dages ubetinget fængsel i førstegangstilfælde.

Tidligere var udgangspunktet alene en bøde. Læs regeringens udspil mod vanvidskørsel her.