Eksklusive tilbud på Black Friday: Autohuset Fyn er klar med vilde priser

Skrevet af: Daniel Poulsen

Et af de større værksteder på Fyn med tre afdelinger, Autohuset Fyn, sænker priserne på fredag til Black Friday.

Du får de bedste tilbud og skarpeste priser på både et serviceeftersyn, hjulskift eller rens af bremser, når du bestiller på webshoppen.

Kæmpe rabat på udvidet eftersyn

En solid prisbasker, som værkstedet har fundet frem til anledningen, er 1000 kroners rabat på et udvidet tjek kaldet Stort+ Serviceeftersyn.

Her får du en hel række fordele, da både fabriksgarantien fortsætter, og du får stempel i servicehæftet, mens der ydes 3 års garanti på reservedele.

Værkstedschef hos Autohuset Fyn, Mark Miari, fortæller til MigogOdense mere om fordelene ved det eksklusive serviceeftersyn, som værkstedet ved bestilling online tilbyder til kun 2499 kroner på Black Friday fredag den 29. november:

“Vi tilbyder en god pris på vores Stort+ Serviceeftersyn, da det er vigtigt, at man regelmæssigt kommer hele vejen rundt omkring sin bil.

Det er super bekvemt, da bestillingen foregår via webshoppen, og vi tilbyder selvfølgelig gratis lånebil, mens eftersynet foregår på et af vores tre værksteder,” forklarer Mark Miari.

Efter tjekket får du som kunde desuden fordelen af en gratis Shell bilvask til en værdi af 99 kroner, så bilen også står helt ren udenpå, efter en mekaniker har været 55 punkter igennem.

Slagtilbud i den nye webshop

For nylig lancerede Autohuset Fyn en webshop, hvor der både er mulighed for at købe praktiske produkter, men der kan også bestilles ydelser i form af forskellige reparationer.

Er bilen kørt i stykker sidst på måneden, eller foretrækker du bare en anden måde at betale på, kan du via webshoppen tilvælge afbetaling, så der betales et beløb per måned i stedet for én samlet regning.

Værkstedet med afdelinger i Odense, Marslev og Langeskov kører udover det gode tilbud på et udvidet serviceeftersyn også med andre attraktive priser, når kalenderen peger på Black Friday denne fredag.

Mangler du at få skiftet dine hjul, er det lidt lettere at overskue, da Autohuset Fyn tilbyder 25% rabat på hjulskift og ovenikøbet gratis opbevaring af dine hjul, hvis du i forvejen er kunde hos værkstedet.

Et andet godt tilbud, som du har muligheden for at udnytte, er 30% rabat på rens af bremserne på din bil.

Det er især godt, inden vinteren for alvor starter, så salt og snavs fra vejen ikke sætter sig alt for meget og skaber problemer.

Når betalingen skal gennemføres, kommer du desuden lynhurtigt igennem.

Autohuset Fyn har implementeret MobilePay til betaling, så du kan nøjes med et swipe i stedet for at finde kortet frem, når du sikrer dig en knivskarp pris.

Mark Miari står bag Autohuset Fyn

Massiv vækst resulterer i Gazelle – igen

I 2018 gjorde Autohuset Fyn det, som mange virksomheder drømmer om, og i år skete det for andet år i træk.

Værkstedet kan fremvise to Gazeller fra Børsen, der er et klart tegn på vækst, men ifølge Mark Miari skal det på ingen måde være en sovepude, da der skal arbejdes hårdt videre, fortæller han til MigogOdense.

“Vi skal fortsætte med at give nogle af Fyns bedste priser og service, så alle kunder er tilfredse, når de tager fra os.

Vi kunne selvfølgelig ikke have gjort dette uden vores dygtige ansatte, samarbejdspartnere og dejlige kunder. Derfor vil vi gerne forkæle dem lidt ekstra til Black Friday med et par skarpe tilbud, så de får lidt igen,” slutter han.

Hvad: Black Friday-tilbud (kun online) og ny webshop hos Autohuset Fyn

Hvor: Afdelinger i både Odense, Marslev og Langeskov

Hvornår: Black Friday-tilbud fredag d. 29. november på webshoppen

Find webshoppen lige her

 

Festens midtpunkt: Myselfie Photo Booth sikrer de bedste minder

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Du kender det sikkert.

Tømmermændene dunker, din mave craver fastfood og du er uoverskueligt træt. Men smilet kommer alligevel frem, når du tænker tilbage på gårsdagens fest.

Måske et bryllup, en julefrokost, en fødselsdag eller bare en større privatfest.  Men de eneste minder du og vennerne har fra aftenen er nogle rystede, mørke og slørede Stories på Instagram. Og om 24 timer er de pist væk.

Kan det egentlig undre nogen, at Myselfie Photo Booth er blevet så populær i hele landet og stormer frem i udlandet? Nej, vel.

Photo Booth bestilles let online

MySelfie er kort fortalt en photo booth, der nemt bestilles online, hvorefter modtageren får tilsendt en kasse indeholdende kamera, stativ, returlabel samt 31 sjove rekvisitter på pinde.

MySelfie er nem at sætte op, hvor end du ønsker den, og så er det altså ellers bare at gå fotoamok. Billederne tages i skarp HD-kvalitet og uden begrænsning på, hvor mange billeder man kan tage.

… så måske ender det endelige album endda med at være mere skarpt end dine egne minder fra aftenen.

Især i Odense og rundt omkring på Fyn har Myselfie mærket, at deres photo booth er utrolig populær.

Den bliver bestilt til bryllupper, konfirmationer, julefrokoster eller andre særlige begivenheder, som man ønsker at forevige.

Afløser for engangskameraet til festerne

Oftest bliver Myselfie Photo Booth festens midtpunkt, fordi det er skønt at forevige minder, med dem man holder af og har det sjovt med.

Bag MySelfie står Thomas Bennedsen og Peter Lynggaard Petersen, der kender hinanden tilbage fra barnsben.

“MySelfie er afløseren for dengang, man brugte et engangskamera,” fortæller Thomas Bennedsen.

“Vores vision er at skabe glæde og minder mellem mennesker.

Ét er glæden over det endelige produkt, men vores maskine er lige så meget en gimmick, hvor folk har det sjovt sammen og finder sammen på tværs af generationer og tilhørsforhold.”

Idéen til virksomheden opstod, da Thomas for år tilbage arbejdede som DJ, og i den forbindelse delte billeder fra nattelivet på hans hjemmeside.

“Vi fandt jo ud af, at vi skulle have folks skriftlige accept for at måtte dele billederne. Det var et problem, for siden havde brug for trafikken.

Så kom jeg til at tænke på, om løsningen kunne være, at folk tog billeder af sig selv?” fortæller Thomas til MigOgOdense.

“Vi besluttede os for at prøve for sjov og satte en iPad op til festen, som folk kunne tage selfies med – og det gik helt amok! Den første aften tog enheden 1200 billeder, hvilket var helt exceptionelt i forhold til de 200 billeder, vi selv plejede at tage.”

Og dermed var grobunden for MySelfie altså lagt.

Stifterne bag MySelfie

Gennembrud i Løvens Hule

I 2018 blev MySelfie-familien dog endnu engang udvidet, da Thomas og Peter kastede sig selv for løverne i DR’s tv-succes Løvens Hule.

For blot anden gang i programmets historie valgte alle fem pengestærke serie-investorer i DR1 programmet Løvens Hule at hive 200.000 kroner op ad lommen og samlet investere 1 million kroner i myselfie.

I dag består MySelfie af 9 fuldtidsansatte og 5 deltidsansatte, hvoraf en andel af dem i øjeblikket arbejder intensivt på at indtage det tyske marked.

“Det bliver en kæmpe udfordring, men vi har besluttet, at det skal lykkes,” siger Thomas med et grin.

“Nu går vi all-in med ansættelse af tyske medarbejdere, og så er det ellers bare med at klø på. Planen er selvfølgelig, at landegrænserne skal udvides yderligere i fremtiden.”

“Myselfie var det første produkt af sin slags på markedet og er i dag markedsledende.

Vi har allerede stærke partnerskaber i Norge, Tyskland, England, Spanien og på Færøerne, men vi vil gerne være større og et kendt brand i hele verden. Det kræver investeringer i udstyr og markedsføring og masser af knowhow”, fortæller direktør, Thomas Bennedsen.

Hele panelet i Løvens Hule

Tilpasser og forbedrer produktet

Han forklarer, at man løbende hele tiden forbedrer produktet og tilpasser det tidens trends.

“Vi udvikler hele tiden på MySelfie’s teknik, og det skal først og fremmest gå stærkt, så alle kan nå at få prøvet boksen på sådan en aften.

Men med tiden har vi også erfaret, at oplevelsen bagefter er vigtig for kunden. De får naturligvis tilsendt alle billederne digitalt, men vi tilbyder også, at billederne kan printes som fotobog.

Det er blevet enormt populært at få billederne fysisk, og det bekræfter os endnu engang i, at vi har succes med det allervigtigste:

At vi kan være med til at skabe uforglemmelige minder mellem mennesker – og det er det allervigtigste for os,” slutter Thomas.

Du kan booke en Myselfie Photo Booth til måske de kommende julefrokoster eller nytårsfesten her

Adventskonkurrence: Vind 4 billetter til Vi Elsker 90’erne

Skrevet af: Redaktionen

Vi Elsker 90’erne kommer igen til Odense i august, og det bliver lørdag d. 22. august 2020.

Forleden kunne man afsløre endnu et stort navn på plakaten. Cascada med kæmpe hits som “Everyone time we touch” og “Murder on the Dancefloor” kommer også i Kongens Have.

Der er også allerede breaket to boybands. Nemlig BoyzLife bestående af Brian McFadden (Westlife) og Keith Duffy (Boyzone), og så East 17.

I samarbejde med Vi Elsker 90’erne udlodder vi som adventskonkurrence 2 x 2 billetter til Vi Elsker 90’erne i Odense.

Det er en lynkonkurrence, så vinderne trækkes allerede på tirsdag d. 10. december.

Artister på plakaten lige foreløbig

Maxi Jazz (Faithless) A Personal DJ Set
– Cascada
– Coolio
– East 17
– Captain Hollywood Project
– 2 Unlimited
– DJ SASH!
– Robin S
– Antiloop
– Brooklyn Bounce

Sådan vinder du
Like opslaget på MigogOdenses Facebook-side
Skriv hvem du vil tage med til Vi Elsker 90’erne i Odense

Så du også, at Vi Elsker 80’erne kommer til byen – her er der allerede flere store navne afsløret

Du kan tjekke billetter til Vi Elsker 90’erne her

Superliga-klubber dyster om trofæ i Odense: OB vil til tops på hjemmebane

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: KMD Cup
Foto: KMD Cup

I morgen mandag d. 9. december spiller OB den sidste hjemmekamp i 2019, når AaB kommer på besøg.

Men allerede kort efter nytår kan du se de stribede i aktion her i Odense.

Fredag d. 10. januar løber KMD Cup 2020 af stablen, og her står OB klar til at byde velkommen i Jyske Bank Arena, hvor det traditionsrige indendørsstævne sparkes i gang.

OB er på hjemmebane, og de får selskab af AGF, Brøndby IF, AaB samt et hold bestående af spillere fra OB’s klubsamarbejde, Øens Hold.

Bliver underholdende stævne

Hele stævnet bliver sendt live på TV3+.

“Vi ser fra OB’s side meget frem til at kunne byde indenfor til KMD Cup 2020. De forrige stævner har været både underholdende og sportsligt stærke med slagkraftige hold fra de deltagende klubber.

Vi lægger os naturligvis i selen for at kunne skabe nogle festlige rammer for stævnet og ser frem til en stor aften i fodboldens tegn,” fortæller Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB.

De deltagende klubber til KMD Cup 2020 er AGF, Brøndby IF, AaB, OB og et spændende hold, som består af spillere fra OB’s klubsamarbejde, Øens Hold.

Det er sammensat af spillere fra de syv bedst rangerede seniorhold på Fyn: Boldklubben Marienlyst, Dalum IF, Middelfart MG&BK, Næsby BK, Otterup B&IK, SFB-Oure FA og Tarup/Paarup IF.

KMD fortsætter som partner

En af landets største it-virksomheder, KMD, fortsætter med at lægge navn til stævnet og er en del af holdet bag planlægningen af arrangementet.

”Vi har i løbet af de sidste par år udvidet vores forretning inden for sport og data, og vi har i dag samarbejder med flere Superligaklubber om brugen af data både i sportslige såvel som kommercielle sammenhænge.

KMD Cup er for os en fin mulighed for at vise vores tilstedeværelse på området og benytte lejligheden til at fortælle om potentialerne inden for brugen af data for at optimere præstationerne.

Vi synes også, at stævnet har vist sig at være et rigtig fint indslag i en ellers fodboldstille periode i Danmark. Og det vil vi gerne bakke op om,” siger Christian Binggeli-Winter, direktør for data og analyse i KMD.

KMD Cup 2020 afvikles fredag den 10. januar i Jyske Bank Arena i Odense. Dørene åbnes kl. 17.

Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn. Billetterne er unummererede.

Fans fra de fire Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion i Jyske Bank Arena.

Du kan købe billetter her