Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusive tilbud på Black Friday: Autohuset Fyn er klar med vilde priser

Af Daniel Poulsen

Et af de større værksteder på Fyn med tre afdelinger, Autohuset Fyn, sænker priserne på fredag til Black Friday.

Du får de bedste tilbud og skarpeste priser på både et serviceeftersyn, hjulskift eller rens af bremser, når du bestiller på webshoppen.

Kæmpe rabat på udvidet eftersyn

En solid prisbasker, som værkstedet har fundet frem til anledningen, er 1000 kroners rabat på et udvidet tjek kaldet Stort+ Serviceeftersyn.

Her får du en hel række fordele, da både fabriksgarantien fortsætter, og du får stempel i servicehæftet, mens der ydes 3 års garanti på reservedele.

Værkstedschef hos Autohuset Fyn, Mark Miari, fortæller til MigogOdense mere om fordelene ved det eksklusive serviceeftersyn, som værkstedet ved bestilling online tilbyder til kun 2499 kroner på Black Friday fredag den 29. november:

“Vi tilbyder en god pris på vores Stort+ Serviceeftersyn, da det er vigtigt, at man regelmæssigt kommer hele vejen rundt omkring sin bil.

Det er super bekvemt, da bestillingen foregår via webshoppen, og vi tilbyder selvfølgelig gratis lånebil, mens eftersynet foregår på et af vores tre værksteder,” forklarer Mark Miari.

Efter tjekket får du som kunde desuden fordelen af en gratis Shell bilvask til en værdi af 99 kroner, så bilen også står helt ren udenpå, efter en mekaniker har været 55 punkter igennem.

Slagtilbud i den nye webshop

For nylig lancerede Autohuset Fyn en webshop, hvor der både er mulighed for at købe praktiske produkter, men der kan også bestilles ydelser i form af forskellige reparationer.

Er bilen kørt i stykker sidst på måneden, eller foretrækker du bare en anden måde at betale på, kan du via webshoppen tilvælge afbetaling, så der betales et beløb per måned i stedet for én samlet regning.

Værkstedet med afdelinger i Odense, Marslev og Langeskov kører udover det gode tilbud på et udvidet serviceeftersyn også med andre attraktive priser, når kalenderen peger på Black Friday denne fredag.

Mangler du at få skiftet dine hjul, er det lidt lettere at overskue, da Autohuset Fyn tilbyder 25% rabat på hjulskift og ovenikøbet gratis opbevaring af dine hjul, hvis du i forvejen er kunde hos værkstedet.

Et andet godt tilbud, som du har muligheden for at udnytte, er 30% rabat på rens af bremserne på din bil.

Det er især godt, inden vinteren for alvor starter, så salt og snavs fra vejen ikke sætter sig alt for meget og skaber problemer.

Når betalingen skal gennemføres, kommer du desuden lynhurtigt igennem.

Autohuset Fyn har implementeret MobilePay til betaling, så du kan nøjes med et swipe i stedet for at finde kortet frem, når du sikrer dig en knivskarp pris.

Mark Miari står bag Autohuset Fyn

Massiv vækst resulterer i Gazelle – igen

I 2018 gjorde Autohuset Fyn det, som mange virksomheder drømmer om, og i år skete det for andet år i træk.

Værkstedet kan fremvise to Gazeller fra Børsen, der er et klart tegn på vækst, men ifølge Mark Miari skal det på ingen måde være en sovepude, da der skal arbejdes hårdt videre, fortæller han til MigogOdense.

“Vi skal fortsætte med at give nogle af Fyns bedste priser og service, så alle kunder er tilfredse, når de tager fra os.

Vi kunne selvfølgelig ikke have gjort dette uden vores dygtige ansatte, samarbejdspartnere og dejlige kunder. Derfor vil vi gerne forkæle dem lidt ekstra til Black Friday med et par skarpe tilbud, så de får lidt igen,” slutter han.

Hvad: Black Friday-tilbud (kun online) og ny webshop hos Autohuset Fyn

Hvor: Afdelinger i både Odense, Marslev og Langeskov

Hvornår: Black Friday-tilbud fredag d. 29. november på webshoppen

Find webshoppen lige her

 

Del artikel

Andre læser også