Eksklusive tilbud på Black Friday: Autohuset Fyn er klar med vilde priser

Skrevet af: Daniel Poulsen

Et af de større værksteder på Fyn med tre afdelinger, Autohuset Fyn, sænker priserne på fredag til Black Friday.

Du får de bedste tilbud og skarpeste priser på både et serviceeftersyn, hjulskift eller rens af bremser, når du bestiller på webshoppen.

Kæmpe rabat på udvidet eftersyn

En solid prisbasker, som værkstedet har fundet frem til anledningen, er 1000 kroners rabat på et udvidet tjek kaldet Stort+ Serviceeftersyn.

Her får du en hel række fordele, da både fabriksgarantien fortsætter, og du får stempel i servicehæftet, mens der ydes 3 års garanti på reservedele.

Værkstedschef hos Autohuset Fyn, Mark Miari, fortæller til MigogOdense mere om fordelene ved det eksklusive serviceeftersyn, som værkstedet ved bestilling online tilbyder til kun 2499 kroner på Black Friday fredag den 29. november:

“Vi tilbyder en god pris på vores Stort+ Serviceeftersyn, da det er vigtigt, at man regelmæssigt kommer hele vejen rundt omkring sin bil.

Det er super bekvemt, da bestillingen foregår via webshoppen, og vi tilbyder selvfølgelig gratis lånebil, mens eftersynet foregår på et af vores tre værksteder,” forklarer Mark Miari.

Efter tjekket får du som kunde desuden fordelen af en gratis Shell bilvask til en værdi af 99 kroner, så bilen også står helt ren udenpå, efter en mekaniker har været 55 punkter igennem.

Slagtilbud i den nye webshop

For nylig lancerede Autohuset Fyn en webshop, hvor der både er mulighed for at købe praktiske produkter, men der kan også bestilles ydelser i form af forskellige reparationer.

Er bilen kørt i stykker sidst på måneden, eller foretrækker du bare en anden måde at betale på, kan du via webshoppen tilvælge afbetaling, så der betales et beløb per måned i stedet for én samlet regning.

Værkstedet med afdelinger i Odense, Marslev og Langeskov kører udover det gode tilbud på et udvidet serviceeftersyn også med andre attraktive priser, når kalenderen peger på Black Friday denne fredag.

Mangler du at få skiftet dine hjul, er det lidt lettere at overskue, da Autohuset Fyn tilbyder 25% rabat på hjulskift og ovenikøbet gratis opbevaring af dine hjul, hvis du i forvejen er kunde hos værkstedet.

Et andet godt tilbud, som du har muligheden for at udnytte, er 30% rabat på rens af bremserne på din bil.

Det er især godt, inden vinteren for alvor starter, så salt og snavs fra vejen ikke sætter sig alt for meget og skaber problemer.

Når betalingen skal gennemføres, kommer du desuden lynhurtigt igennem.

Autohuset Fyn har implementeret MobilePay til betaling, så du kan nøjes med et swipe i stedet for at finde kortet frem, når du sikrer dig en knivskarp pris.

Mark Miari står bag Autohuset Fyn

Massiv vækst resulterer i Gazelle – igen

I 2018 gjorde Autohuset Fyn det, som mange virksomheder drømmer om, og i år skete det for andet år i træk.

Værkstedet kan fremvise to Gazeller fra Børsen, der er et klart tegn på vækst, men ifølge Mark Miari skal det på ingen måde være en sovepude, da der skal arbejdes hårdt videre, fortæller han til MigogOdense.

“Vi skal fortsætte med at give nogle af Fyns bedste priser og service, så alle kunder er tilfredse, når de tager fra os.

Vi kunne selvfølgelig ikke have gjort dette uden vores dygtige ansatte, samarbejdspartnere og dejlige kunder. Derfor vil vi gerne forkæle dem lidt ekstra til Black Friday med et par skarpe tilbud, så de får lidt igen,” slutter han.

Hvad: Black Friday-tilbud (kun online) og ny webshop hos Autohuset Fyn

Hvor: Afdelinger i både Odense, Marslev og Langeskov

Hvornår: Black Friday-tilbud fredag d. 29. november på webshoppen

Find webshoppen lige her

 

Farvel og Tjak: Adam & Noah takker af med ekstrashow i Odense

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

I fem år har danskerne grint og grædt i selskab med fænomenet Adam og Noah.

Adam og Noah er især blevet kendt og elsket for at gøre tykt grin med kartoffel-danskerne, og det fik dem til tops i dansk komik på rekordtid.

Adam og Noah er elsket i alle landets hjørner, og derfor er det også helt naturligt, at de – efter et halvt årti sammen – har besluttet sig for at tage på danmarksturné, inden de herefter opløser deres satireduo.

Turnéen bliver dermed den definitivt sidste, men også største, siden deres begyndelse.

Har tilføjet ekstrashow i marts

Showet Farvel og Tjak er allerede tæt på udsolgt i stort set alle byer – også Odense.

Men nu har de gudskelov meldt ud, at de fredag d. 6. marts kan opleves til et ekstrashow i Odeon

Det gælder derfor om at være hurtig, hvis du vil nå at opleve dem live – en allersidste gang.

De to første turnéer i Danmark scorede et gennemsnit på fem stjerner, der blev indsamlet fra mere end 1000 publikummer.

Og mon ikke, at duoen allerede nu har besluttet, at de vil stoppe på toppen?

Du køber billet til showet her

Sjov for børn i alle aldre: Storms Pakhus lokker med gratis aktiviteter i vinterferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Storms Pakhus PR
Storms Pakhus PR

Vinterferien er lige om hjørnet, og så opstår det evige spørgsmål: Hvordan får man underholdt de små poder?

I Storms Pakhus står den på sjove aktiviteter for børnene hele vinterferien – lige fra teater, snefugværksted, isskulptur-workshop og trylleshow.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Lørdag den 8. februar fra kl. 11-12: Rejsefortællinger for Børn

Tyvstart ferien og lad dine børn tage på en spændende rejse ind i Kosmonauternes fantasifulde verden, når den står på første klasses impro-teater.

Med Kosmonauternes rejsekuffert fuld af sjove parykker og jakker kan børnene undervejs i forestillingen klæde sig ud og sammen med de dygtige impro-skuespillere tages man på en enestående rejse.

Fortællingen er kun mulig ved hjælp af børnenes unikke historier, hvor kosmonauterne står klar til at fremføre eventyrlige fortællinger ud fra børnenes mange ferieminder, som forvandles til skøre og tossede rejsefortællinger.

En simpel kanotur til Sverige kan f.eks. under forestillingen blive forvandlet til en flyvende rumraket, hvor næste stop er lille Idas charter-minde, hvor den kolde swimmingpool med ét transformeres til en kæmpe stor skumfidus. For i Kosmonauternes forunderlige univers kan alt ske!

Gennem hele historien er børnene med på scenen, og bidrager sammen med impro-skuespillerne til at skabe en sjov og god historie.

Det er gratis at deltage.

Læs mere her.

3 dage i uge 7 fra kl. 11-15: Snefnugværksted 

Det er tid til at være fiks på fingrene, når der skal laves fine snefnug af perleplader i Pakhuset.

Storms Pakhus har selvfølgelig sørget for flere tusinde perler i en masse smukke vinterfarver.

Der vil derfor være rig mulighed for at lave snefnug i alle afskygninger, og vi sørger for at stryge de fine perleplader, inden børnene stolt kan tage dem med hjem.

Her er der plads til alle, store som små, og hvis du ikke når at lave et smukt snefnug færdigt første gang, så frygt ej, workshoppen kører hele 3 datoer – mandag den 10/2, onsdag den 12/2 og torsdag den 13/2.

Det er gratis at deltage og foregår i Hal 1 foran den dejlig varme pejs.

Læs mere her.

Storms Pakhus PR

Fredag den 14. og Søndag den 16. februar fra kl. 11-14: Isskulptur-workshop

Er du klar på at hugge og hamre løs i en isblok og udfolde din kunstneriske side? Så opfordrer vi dig til at kombinere dine evner sammen med vores isskulptur-workshop i vinterferien.

Alle deltagere får udleveret en isblok, handsker og redskaber til kreere et mesterværk af en isskulptur.

Undervejs er der naturligvis kyndig hjælp og vejledning fra en yderst erfaren billedhugger.

Der er plads til børn og barnelige sjæle i alle aldre, dog skal børn fra 4-10 år deltage sammen med en voksen.

Workshoppen er gratis, og det er selvfølgelig muligt at få sin isblok med hjem bagefter, så trofæet rigtig kan vises frem for familie og venner.

Læs mere her.

Storms Pakhus PR

Tirsdag den 11. februar fra kl. 11-15: Dekorer dit eget lys

Så bliver det endnu en gang kreativt og kunstnerisk, når Storms Pakhus inviterer til stearinlys-workshop. Det lokale lysstøberi Corra Design spreder lys i den mørke tid og tager alle mulige forskellige former for stearinlys med.

Udvælg og dekorer dit helt eget lys, og der er både ensfarvede, flerfarvede og mønstrede voksplader, som I kan skære ud og sætte på stearinlyset.

Da der bruges skarpe redskaber i workshoppen anbefales mindre børn at få hjælp af en voksen.

Corra Design vil guide alle deltagerne, og da der kun er 12 pladser til rådighed ad gangen, vil der være rig mulighed for at få masser af kyndig vejledning og hjælp til de heldige.

Det er gratis at deltage i workshoppen og foregår i Hal 1.

Man kan selvfølgelig få sin flotte kreation med hjem, så den smukt kan lyse op i mørket.

Læs mere her.

Lørdag den 15. februar fra kl. 11-12: Trylleshow & workshop

Sim sala bim og abrakadabra! Sådan kommer det til at lyde, når den står på moderne trolddomskunst i Pakhuset.

Slip magien løs og glæd jer til et fortryllende show samt en magisk workshop for børn i alle aldre. Både børn og voksne inviteres indenfor til en eksklusiv workshop, hvor børnene kan lære en masse klassiske trylletricks.

Det hele foregår naturligvis under mesteren Lars U’s kyndige vejledning. Har man mod på det, kan man efter workshoppen få lov til at vise, hvad man har lært i sit eget trylleshow.

Showet varer ca. 40 minutter og er fyldt med humor og magi.

Læs mere her.

Storms Pakhus PR

Du kan få et samlet overblik over alle vinterferie-aktiviteterne her. 

Vær opmærksom: Letbanearbejde ved Rismarksvej starter i morgen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I starten af januar skrev vi om, at man gik i gang med at lægge letbaneskinner i anden halvdel af krydset, hvor Niels Bohrs Alle møder Campusvej – det kan du læse mere om her.

Og nu skal vi igen forholde os til mere letbane-arbejde i Odense.

Fra i morgen, mandag 27. januar, begynder arbejdet med at føre letbanens skinner på tværs af Rismarksvej ved Højstrupvej.

Arbejdet forventes at vare frem til midten af marts.

Det skriver Odense Letbane.

Foto: Odense Letbane

Billister kan bruge vejen – med nedsat hastighed

Bilister kan fortsat benytte Rismarksvej, da de bliver ledt uden om sporarbejdet via en midlertidig vej.

Der vil dog være hastighedsbegrænsning på 30 kilometer i timen på strækningen.

For at få trafikken til at glide bedst muligt vil der være venstresvingsforbud fra alle sider i krydset ved Højstupvej og Rismarksvænget, med mindre man kommer fra den sydlige del af Rismarksvej og svinger til venstre ad Rismarksvænget.

Cyklister og fodgængere, der skal mod nord, skal benytte en gangbro på Højstrupvej, og cyklister skal derefter trække cyklen et kort stykke på fortovet for at komme tilbage på cykelstien på Rismarksvej.

Cyklister i sydgående retning skal som vanligt benytte Rismarksvænget for at komme retur til Rismarksvej.