Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusivt for MigogOdenses læsere: Få 20 procent på din næste cupping-behandling

Af Christina Frederiksen

Kender du cupping?

Hvis ikke har du her en fremragende mulighed, for nu står GJ Massage klar med et knivskarpt tilbud eksklusivt for MigogOdenses læsere.

Fra 1. til 17. april får du nemlig 20 procent på alle cupping-behandlinger hos GJ Massage, hvis du bestiller online og husker at skrive rabatkoden “migogodense20” (uden citationstegn).

Normalprisen på for eksempel 60 minutters cupping inklusive massage er 575 kroner, som man altså nu kan få til 460 kroner.

Cupping, der også kaldes vakuumterapi, er et forholdsvis nyt fænomen i Danmark, men har eksisteret i over 1000 år.

Man bruger cupping til at øge velværet og få blodcirkulationen ud i muskulaturen.

Helt konkret foregår det ved, at man, hvis man for eksempel har smerter i ryggen, får sat kopper på ryggen, som danner et vakuum, der gør at hud og muskel bliver trukket ud i koppen.

Det ser ret specielt ud, men ifølge massør Jesper Kjær er cupping kilde til stort velvære.

“Folk synes, at det ser farligt ud. Men det er en god behandlingsform for dem, de gerne vil træne og præstere bedre. Men det er også rigtig godt for folk med smerte,” siger han og forklarer:

Efterfølgende lykkefølelse

“Det stimulerer og styrker immunforsvaret og øger blodgennemstrømningen i bindevæv. Det bringer blod og varme til et berørt væv og organ. Cupping frigiver samtidig gamle affaldsstoffer fra bindevævet og øger udrensningen.”

Ifølge Jesper Kjær gør det ikke ondt at blive behandlet med cupping, men man kan selvfølgelig godt mærke, at der bliver trukket lidt i huden.

Efter behandlingen, der varer mellem 7 og 12 minutter, oplever folk, at de bliver meget trætte. Men det er ifølge Jesper Kjær bare et positivt tegn, for det betyder, at affaldsstofferne bliver renset ud.

Udover træthed får man som regel også blå mærker, der hvor kopperne har siddet fast på huden.

“Der kommer mærker på kroppen, der forsvinder efter nogle dage. Det er overhovedet ikke farligt. Tværtimod. Jo mere lilla, du bliver, jo mere virker behandlingen,” siger Jesper Kjær og tilføjer:

“Efterfølgende har mange sådan en følelse af at være i den syvende himmel. Så det er virkelig en behandlingsform, der kan anbefales.”

Før og efter behandlingen er det vigtigt, at man spiser og drikker. Især er det vigtigt at få væske nok. Helst skal man drikke to liter vand efterfølgende.

Bestil din cupping-behandling her og få rabat med koden “migogodense20”.

Del artikel

Andre læser også