Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksperter i Ribs og Hot Wings: Memphis Roadhouse er åbnet i Odense

Af Simone Vestergaard

Danmarks eneste amerikansk-ejede barbecue joint, Memphis Roadhouse, udvider nu med restaurant nummer to her i landet.

Det nye skud på stammen kommer til at ligge i Odense – nærmere bestemt på Dalumvej 35.

I seks år har Memphis Roadhouse serveret gedigne barbecue-retter fra det amerikanske sydstatskøkken, og de har på kort tid etableret sig selv som lidt af en institution i Aarhus med en skare af trofaste stamkunder, som kommer igen og igen efter de famøse hot wings og spareribs – eller de ugentligt skiftende Weekend Specials.

“Sidste år var vi med til et festivalevent i både Aarhus, København og Odense, og her kunne vi virkelig mærke, at vores koncept passede perfekt sammen med Odense.

Folk er meget nede på jorden og open mindede – så da muligheden kom, sprang vi på den med det samme.” fortæller den amerikanske indehaver, Chris Lombardi, til MigogOdense.

Lang tilberedningstid giver kvalitet

Alle med hang til denne gren af det amerikanske køkken vil vide, at rigtig barbecue kræver sin tid.

Det har man stor respekt for på Memphis Roadhouse, hvor Kansas City style ribs ryges i seks timer og pulled pork i hele 13 timer.

Menuen på restauranten i Odense kommer til at inkludere alle favoritterne fra det aarhusianske, men kommer i sin opbygning til at adskille sig fra moderskibet.

Ved bestilling på Memphis Roadhouse Odense vælger man først en main dish i én af tre størrelser og så en sideorder i en af to størrelser.

Med andre ord kan du vælge mellem blandt andet Kansas City style ribs, hot wings eller short ribs – i en størrelse der matcher din appetit, og med en side dish der matcher dit temperament.

En unik spiseoplevelse

Hvor serveringen i restauranten i Aarhus er a la carte, vil restauranten i Odense drives udelukkende af kokkene.

Kokkene tager imod bestillinger og serverer maden – så hele spiseoplevelsen vil have sit udgangspunkt i køkkenet.

På Memphis Roadhouse laver kokkene alt selv. Kødet ryges i store røgeovne på stedet, og alle spicerubs og saucer laves fra bunden.

Men det er ikke kun maden, som Memphis tager meget alvorligt – i glasset kan du få specialøl eller en amerikansk whiskey fra restaurantens store udvalg.

Er du mere til en cocktail, er det slet heller ingen grund til at holde dig tilbage.

Margaritas by the pitcher skulle kunne tilfredsstille de flestes trang til en veltillavet cocktail, med gode mængder tequila.

Den amerikanske indehaver Chris Lombardi er vokset op i en stor, madglad familie fra sydstaterne.

Og med sig til Odense har han taget madglæden, en stor portion southern hospitality og en hemmelig opskrift, eller to, på Memphis’ egne BBQ-saucer.

Åbningsreception fredag d. 5. oktober

Memphis Roadhouse åbner på Dalumvej 35 d. 5. oktober med åbningsfest hele weekenden, med blandt andet øl- og whiskey-smagninger.

“Vi åbner kl. 16, men vi holder ikke en kæmpe åbningsreception. Det bliver en stille og rolig åbning med margaritas, lemonade og små smagsprøver på vores ribs med barbecuesauce – lavet på vores portable smoker, der vil stå udenfor.

Vi glæder os helt vildt til at komme i gang i Odense, og til at præsentere et koncept der ikke allerede eksisterer i byen, og på samme tid tilbyde et unikt spisested med amerikanske retter,” forklarer Chris og afslutter på bedste amerikanske vis:

“We’re relaxed, everything is great – even though we’re not perfectly ready yet, but we’ll get there.”

Følg med på Facebooksiden for opdateringer om åbningen og om de ugentlige specials.

Del artikel

Andre læser også