Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ekstra griner: Matthesen giver endnu et show i ODEON

Af Christina Frederiksen

Selvom Anders Matthesen har stået som en af kongerne på den danske comedy-scene i mere end 25 år, er han ikke blevet mindre sjov og aktuel.

Det slog han fast med syvtommersøm, da han med sit nyeste show “JOKES – fra en hvid, straight mand” høstede hele to udsolgte shows tilbage i august 2022 i Odenses største kulturhus ODEON.

Det første show blev udsolgt på rekordtid, og der gik ikke lang tid, før ODEON måtte melde et ekstra show ud på samme aften. Også her gik billetterne som varmt brød.

Fra artiklen

Det første show blev udsolgt på rekordtid, og der gik ikke lang tid, før ODEON måtte melde et ekstra show ud på samme aften. Også her gik billetterne som varmt brød.

Nu er Matthesen endnu engang tilbage i Odense med et ekstra-ekstrashow i ODEON til april 2023.

JOKES – fra en hvid, straight mand

Som sædvanlig tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret ved en række dinér-shows udelukkende på “Kongekilden” i Klampenborg, hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste er overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens kommende, nye turné.

De hurtige får billetter

Selvom billetsalget netop er skudt i gang, er der allerede stor rift om pladserne.

Alene på de første tre døgn, blev der solgt mere end 500 billetter og med en komplet kapacitet på 1.700 grønne sæder i ODEON’s Store Sal, skal man ikke vente alt for længe, før man finder tasterne for at sikre sig plads til endnu en episk aften med stand-up kongen.

Komik og mad, der matcher

Som altid kommer man ikke til at sulte eller tørste under et show i ODEON.

Inden lattermusklerne bliver rørt, kan publikum nyde en komplet 3-retters koncertmenu i Restaurant Schiøtz på 1. sal i ODEON’s foyer. Restauranten stiller høje krav til både råvarernes kvalitet samt bæredygtighed, og tjenere står klar til at give inspiration til en vin-oplevelse, som matcher resten af en helstøbt aften.

Hvis du vil sikre dig plads i Restaurant Schiøtz, anbefaler ODEON, at der bestilles 3-retters i forbindelse med billetkøb.

Læs mere om arrangementet og køb dine billetter her.

Hvad: “JOKES – fra en hvid, straigt mand” med Anders Matthesen

Hvor: ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

Hvornår: 13. april 2023 kl. 19

Del artikel

Andre læser også