Ekstra hygge i december: Odense byder på mange julekoncerter

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Sissel Kyrkjebø julehygger i ODEON
Sissel Kyrkjebø julehygger i ODEON

Læn dig tilbage, og nyd alle de klassiske julesange som f.eks. “Når du ser et stjerneskud”, “Et barn er født i Betlehem” og “Driving home for christmas”.

Odense byder igen i år på mange hyggelige julekoncerter med både salmesang, julehits og underholdning! Og vi har her samlet syv af dem:

Julekoncert med Odense Politiorkester

Odense Politiorkester kan i år fejre 90 års jubilæum med en julekoncert i Carl Nielsen salen i Odense Koncerthus. Det foregår lørdag den 2. december klokken 15 og søndag den 3. december klokken 14 og 19.30.

Udover selve Politiorkesteret medvirker følgende artister: Sanger og komponist Johnny Logan, sanger- og skuespillerinde Trine Gadeberg, musical Performer Christoffer Brodersen, den talentfulde sangerinde Andrea Heick Gadeberg, Politiorkesterets faste mandlige solist Søren Okholm og deres nye faste kvindelige solist Sandra Elsfort.

Pris: 285 kr.

Der har været rift om billetterne – der er allerede solgt billetter svarende til godt og vel to fulde koncerter, men der er stadig heldigvis billetter tilbage. Du finder dem her.

Julekoncert med Anders Blichfeldt, Alma Blichfeldt og Gospel Sisters

Lørdag den 2. december klokken 20 gæster Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake, hans datter Alma Blichfeldt samt Gospel Sisters Magasinet med en hyggelig julekoncert.

Til koncerten kan du opleve alle de største og smukkeste julesange serveret med masser af lun humor og fantastisk gospelsang.

Pris: 305-355 kr.

Find billetter her.

Familiejulekoncert med Nissebanden i Grønland

Vær med til at puste liv i alle de velkendte melodier, vi alle, små som store, mindes fra julekalenderen Nissebanden i Grønland. Et sandt juleeventyr fyldt med musik og sang, som helt sikkert vil vække julestemningen i dig.

Odense Symfoniorkester, rytmegruppe, solister og 300 kornisser vil sørge for en fantastisk koncertoplevelse. Du kan opleve koncerten lørdag den 9. december klokken 13 og 15 i Carl Nielsen salen i Odense Koncerthus.

Pris: 120 kr. / Børn (t/m 12 år) 60 kr.

Find billetter her.

Sissel Kyrkjebøs julekoncert i ODEON

Søndag den 10. december klokken 20 kan du komme til koncert med den norske sangerinde med den fantastisk stemme – Sissel Kyrkjebø.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul og gospelperler – sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum Norden rundt.

Pris: 475-499 kr.

Find billetter her.

Årets Danske Julekoncert

Den danske sanger Jesper Lundgaard gæster Magasinet med det, han selv kalder årets danske julekoncert.
Jesper er garant for sang af højeste kvalitet, og med sin smukke stemme, smil og livsglæde sørger han og hans orkester for en hyggelig aften i juleglædens tegn.

Til koncerten, som foregår fredag den 15. december klokken 19.30, kan man både høre danske salmer, julehits, fællessang og evergreens.

Pris: 345 kr.

Find billetter her.

Julekoncert med Stig Rossen

Søndag den 17. december kan du komme til julekoncert med den dygtige sanger Stig Rossen, som i over 20 år har turneret landet rundt med sin Julekoncert med stor succes.
Hvert år har Stig Rossen desuden en ny gæstesolist med på turnéen. Hvem det er, er dog endnu en hemmelighed.

Koncerten foregår i Carl Nielsen salen i Odense Koncerthus klokken 15.

Pris: 420-470 kr.

Find billetter her.

Christmas Carols med Odense Symfoniorkester

Kom og lyt til udødelige klassiske julehits fra 400 års musikhistorie blandet med andre musikalske julegodter og decemberhygge, når Odense Symfoniorkester holder stor julekoncert i Carl Nielsen salen i Odense Koncerthus.
Du kan blot sidde og lytte, eller du kan ved lejlighed synge med på de traditionelle julemelodier og julesange sammen med det helt store symfoniorkesterbrus.

Koncerten foregår onsdag den 20. december klokken 19.30.

Pris: 80-225 kr.

Find billetter her.

Unikt foredrag i Odense: Drabscheferne fortæller om de største sager

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

I løbet af et år dukker mange spændende mennesker op i Odense for at holde foredrag.

Men det er sjældent, at man møder to så fascinerende foredragsholdere på samme scene.

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl kommer nemlig til Odense næste år, hvor de fortæller om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie.

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark.

På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. Der er dog noget tid endnu, men arrangørerne fra Tikko melder, at billetsalget allerede stryger afsted, så man skal nok være hurtigt ude.

Du skal sætte kryds i kalenderen ved den 6. maj 2020, hvor du kommer i over to timers selskab med de profilerede drabschefer. Du kan booke billetter her

De syv motiver – unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder.

Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Du kan læse mere om det her.

Har mødt mange mordere

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Hvad: Foredrag – Drabscheferne
Hvor: Odense Congress Center
Hvornår: Onsdag d. 6. maj 2020
Billetsalg her

Smagen af jul: McDonalds lancerer risalamande som Sundae-is

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto McDonalds
PR-foto McDonalds

Det er sjældent, at fastfood-giganten McDonalds lancerer et produkt kun tiltænkt det danske marked.

Men det er lige præcis, hvad der sker i denne uge, når McDonalds Danmark lancerer deres Sundae Deluxe Is à l’amande.

Altså en af deres klassiske Sundae-is, der smager af risalamande-is.

Julen begynder allerede på torsdag i de danske McDonald’s restauranter.

Her lancerer McDonald’s en variant i sundae-deluxe serien. Sundae Deluxe Is à l’amande. Den er på menuen frem til 20 januar.

Den består af klassisk sundae-is, mandelsplitter, kirsebærsauce og flødeskum.

Ingen jul uden risalamande

En tidligere sæsonvariant har været æble/kanel sidste efterår. McDonald’s har store forhåbninger til den. Varianten er helt igennem udtænkt og udviklet i Danmark.

Det skriver McDonalds i en pressemeddelelse.

“Der er selvfølgelig en del ikoniske produkter på vores menu, når vi er McDonald’s.

Derudover udvikler vi løbende danske produkter i tråd med danskernes præferencer og ønsker.

For mig er det ikke jul uden ris ala mande, og sådan er der mange danskere, der har det.

Man kan få traditionel ris ala mande mange steder.

Når vi lancerer en udgave, er det selvfølgelig med et McDonaldsk glimt i øjet.

Vi håber, at vi med vores kolde take på alle danskeres yndlingsjuledessert kan gøre vores til, at så mange som muligt kommer i julestemning,” siger Marie Halmø Hürdum, marketingdirektør, McDonald’s Danmark.

Hindbærsnitte-is og White Russian Is

Her i Odense er vi dog vant til, at der eksperimenteres med is. Paradis Is i Aalborg har tidligere også lavet en risalamande is, hindbærsnitte-is.

Det er en ny vej, McDonalds gerne vil tage, at de laver helt specifikke produkter rettet mod et lokalt marked som Danmark. Det fortalte McDonalds marketingsdirektør til Dansk Markedsføring forleden;

“Det er klart, at vi skal have ikoniske og populære produkter som Big Mac og McNuggets på menuen, men reelt har vi mulighed for også at produktudvikle og markedsføre i tråd med danskernes ønsker,” sagde hun.

Gentager stor succes: Joey Moe holder igen intimkoncert i Odense-kirke

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Normalt kender vi ham fra de store scener og festivaler i hele landet.

Men til januar drager Joey Moe ud på en turné, hvor han både skruer ned for tempoet og antallet af bandmedlemmer.

Men det bliver ikke en hvilken som helst turné.

Han har nemlig valgt at optræde i diverse kirker rundt omkring i landet med en akustisk koncert.

Tidligere i år besøgte Joey Moe Ansgars Kirke her i Odense med stor succes, hvor kirken var proppet til bristepunktet og hvor den den musikalske oplevelse fik lov at være i fokus i guddommelige omgivelser.

I januar er det igen Ansgars Kirke, der får stjernebesøg.

Ser en anden side af sangeren

Søndag d. 19. januar 2020 klokken 20.00 kommer Joey Moe forbi.

Når han genfortolker sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares.

Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

Joey Moe er kendt for store hits som “Smukkest på en søndag”, “Million” og “Yo Yo”.

Billetterne koster 295 kr.

Du kan købe billetter her.