Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Elsker du ost?: Smag kongeries bedste oste i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais

Lørdag 27. november besøger Mejeriforeningens ostekulturkampagne, Ost & ko, Storms Pakhus fra klokken 11-13 og 15-17, hvor man kan smage nogle af kongerigets bedste oste og få kokketips til hvordan ost kan løfte julens måltider til nye højder.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Du kan glæde dig til at smage på velsmagende mad tilberedt med ost.

Viden om ostens univers – og masser af tips

“Det skete i de dage, at Ost & ko med vognen fuld af himmelske oste drog mod Odense for at oplyse fynboerne om ostens mangfoldige muligheder på julebordet.

Du kan glæde dig til at smage på nogle af kongerigets bedste oste, mens vores dygtige formidlere klæder dig på med viden om ostens univers, giver dig den seneste opskriftssamling med hjem samt tips til brugen af ost i julekøkkenet.

Ost kan give en skøn, cremet dybde til vinterens grove salater, runde en ret af på en fantastisk måde, og løfte sovsen til nye højder, hvis man lister lidt blåskimmel ned i den.

Du kan se frem til at smage på dagens retter, som er tilberedt af kokke fra en udvalgt lokal restaurant eller passionerede madbloggere og madprofessionelle fra Fyn;” skriver de.

Foto: Molly Grønborg

Ost & ko på juletur i hele landet

Besøget i Odense er en del af en større juletur fra 25. november til 5. december, hvor Ost & ko besøger streetfoodmarkeder og julemarkeder i Aalborg, Aarhus, Odense og København,

”Julen er ostens højsæson, og i de fleste hjem er familiens yndlingsoste et uundværligt indslag til julefrokost og juleaften, hvor vi gerne deler dem hen over bordet i fællesskab. Derfor glæder mig, at vi slutter året med endnu engang at komme rundt i hele landet med alle de gode oste fra de danske osterierne”, siger Lars Witt Jensen, Senior Marketing Manager i Mejeriforeningen.

Hvad: Ost og Ko besøger Odense
Hvor: Storms Pakhus
Hvornår: Lørdag d. 27. november

Del artikel

Andre læser også