Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

EM på storskærm, banko og musik: Arkaden frister med fede aktiviteter i juni

Af Emil Kjær Jørgensen

Sommerferien er lige rundt om hjørnet for mange danskere, og Odense bugner heldigvis med masser af skønne aktiviteter i det (forhåbentlig) gode vejr.

I Arkaden har man gang i kedlerne, så vi andre kan nyde ferien, og sommerprogrammet er spækket med fede aktiviteter.

“Vi glæder os meget til at byde alle gæster, både lokale og turister velkommen med god autentiske verdensmad hele sommeren. Arkaden holder åbent alle ugens dage fra kl.11.00,” skriver de i en pressemeddelelse.

Vind koncertbilletter og Midtfyns øl

Torsdag den 24. juni kl.19.00 har Niels-Martin, kendt fra Nattens Dronning og Champagnefestivalen, debut som bankovært i Arkaden.

Torsdagens bankotema er ”koncerter”. Gæsterne kan derfor vinde masser af musikalske præmier, bl.a. billetter til Die Herren koncert og koncertoplevelse ved Hyg Dig Tyk Live med Martin Brygmann og Ole Kibsgaard.

Derudover kan gæsterne vinde øl og festival merchandise fra Midtfyns Festival.

Læs mere om koncertbanko her.

Hyggekoncert med mange af Kim Larsens velkendte sange

Onsdag den 30. juni kl.19.00 er der GRATIS hyggekoncert med Kristian Hansen og Henrik Skovgaard Hansen.

De er begge kendt fra de hyggelige koncerter på Lørups Vinstue og Kristian er også forsanger og guitarist i ”Kristian & De Gule Enker” en hyldest til Kim Larsen.

“Vi ser frem til at skabe en hyggelig værtshusstemning med anekdoter og mange af Kim Larsens velkendte sange. Man er også velkommen til at synge med til aftenens hyggekoncert,” siger Arkaden.

Link til begivenheden via Facebook.

Fodboldfesten fortsætter i Arkaden

Landskampen i Wales lørdag den 26. juni, semifinalerne den 6. og 7. juli samt finalekampene vises også på storskærm i Arkaden.

“Hvis Danmark går videre, hvilket vi håber og tror på, vil kvartfinalekampen naturligvis også blive vist på storskærm,” meddeler de.

Selvom der er landskamp på storskærm, er Arkaden åben for alle. Der er også begrænsning på hvor mange der kan forhåndsreservere plads til storskærmsvisningerne, øvrige pladser i huset frigives på dagen efter først til mølle-princippet ved fysisk fremmøde

. Ligesom alle andre steder skal alle gæster kunne fremvise coronapas.

Del artikel

Andre læser også