En æra slutter: Sidste måned med A Hereford Beefstouw i Odense
Siden 1976 har man kunne spise gode bøffer på Flakhaven i Odense.
A Hereford Beefstouw har været garant for det gode kød og udsøgte vine. Utallige forretningsmøder er blev afholdt i restaurantens skønne rammer midt i Odense.
Men pr. 31. december er det slut med A Hereford Beefstouw i Odense.
Det meddeler Aage Damgaard ApS, der er selskabet bag A Hereford Beefstouw-kæden.
Heldigvis fortsætter virksomheden sine aktiviteteter i Odense, for pr. 17. januar åbner Aage Damgaard ApS nemlig restauranten Albert i de ikoniske lokaler på Flakhaven.
Her beskrives konceptet som Meet-Eat-Repeat.
Der står buffet på menukortet, men det er ikke all-you-can-eat, som man kender det.
For hos Albert bliver der kræset så meget for det gastronomiske niveau, at tankerne helst skal ledes hen på kvalitet fremfor kvantitet.
Også selvom en booking på restauranten betyder, at du kan spise og drikke, så meget du vil i halvanden, 2 eller 2,5 time.
Opkaldt efter direktørens søn
“Vores serve-yourself-koncept betyder, at du kan tage dig tid til at hygge, spise og drikke præcis, som du har lyst til.
Vi har skabt en buffet fyldt med lækre retter, hvor kvaliteten altid er i top.
Vælg selv dine favoritter, hent din dessert og nyd et godt glas fra vores nøje udvalgte drikkevarer,” lyder det fra kæden.
Aage Damgaard ApS har i alle årene været meget glade for at drive restaurant i Odense. Det er også derfor, at virksomheden har valgt at udvikle det nye restaurantkoncept, der i dén grad taler ind i tiden.
Restaurant-typen bliver helt nyt i Odense, men Aage Damgaard ApS driver allerede et spisested med fuldstændigt samme koncept i Aarhus. Her hedder restauranten Elmer – opkaldt efter CEO Thomas Damgaards ældste søn.
I Odense, hvor restauranten altså kommer til at hedde Albert, bliver den opkaldt efter direktørens yngste søn.
A Hereford Beefstouw har sidste åbningsdag i Odense 21. december, så hvis du skal ind og opleve den skønne restaurant og det gennemført lækre menukort, inden en 50 år lang æra slutter, så er det ved at være sidste udkald.
Book dit bord på A Hereford Beefstouw her.
Og følg med her på MigogOdense, hvor vi vil holde dig opdateret på Albert, som du også snart kan booke bord på i Odense.
Hvis ikke du kan vente, kan du nyde konceptet i Aarhus på Elmer lige her.