Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En boligadvokat sikrer en tryg handel

Af Annoncør

Der sælges mange boliger i Odense i øjeblikket, og måske er du sammen med din familie, så heldig, at du har fundet netop det hus eller den lejlighed, der rammer jeres boligdrøm ind.

Men har du nu også sikret dig, at alt er, som det skal være og fået en professionel boligadvokat til at se tingene igennem for dig, inden du skriver under på den endelige aftale?

Hvis nej, og mangler du en boligadvokat i dit område, så Klik her for mere information 

God rådgivning giver tryghed

Køb af en lejlighed eller et hus er for de fleste familiers vedkommende en af deres livs største investeringer, og det er derfor vigtigt, at man som køber sikrer sig selv bedst muligt, så man hverken betaler for meget eller løber ind i dyre og ubehagelige overraskelser efterfølgende.

En boligadvokat kan være med til at give dig og din familie netop denne sikkerhed.

Advokaten er nemlig jeres uafhængige rådgiver, der kan gennemgå papirerne på forhånd og påpege, hvis der er forhold, som måske vil kunne volde problemer i fremtiden.

Sælger har allerede sikret sig en rådgiver: Nemlig den ejendomsmægler, som I har haft kontakt med fra første gang, I viste interesse for boligen. 

For husk, ejendomsmægleren er ikke uafhængig, mægleren er sælgers repræsentant.

Stil derfor ikke jer selv dårligere end sælger – men sørg for at sikre jer, at I har en repræsentant i form af boligadvokat ind over.

Sørger for at alt er på plads

Det er næsten umuligt at forholde sig neutralt og kritisk til ting som tilstandsrapport, energimærkning og servitutter, når man allerede har forelsket sig i villaen med frugttræerne i haven, lejligheden med stuk og smukke plankegulve – eller den gedigne familievilla med plads til alle ungerne.

Derfor er det godt at have sikret sig en sparringspartner, der holder sig objektiv uanset hvad. Gennem hele forløbet sørger advokaten for at læse tilstandsrapport og andre vigtige dokumenter igennem med professionelle og kritiske øjne.

En boligadvokat kan med andre ord være med til at sikre dig og din familie en god og tryg bolighandel og sørge for, at jeres nye boligeventyr kommer godt fra start.

Imens kan I passende bruge tiden på at drømme om jeres nye hjem, lede efter lækre ting til indretningen – eller udforske butikkerne, caféerne eller nogle af de andre mange tilbud, der er, når man bosætter sig i en by som Odense.

Del artikel

Andre læser også