MigogOdense Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En glædelig nyhed: J-dag genopstår i corona-venligt format

Af Stine Kjølby Christensen

Corona-virus har sat en stopper for årets J-dag, som man kender den. Men nu puster Royal Unibrew sammen med barer, restauranter og caféer nyt liv i julebryggens dag med et coronavenligt online-event, der skal livestreames til udskænkningssteder over hele landet.

Det skriver de i en pressemeddelse.

Det skal være muligt for danskerne at fejre den traditionsrige J-dag, selvom coronavirus i år sætter nye krav til hvordan.

Sådan lyder det fra bryggeriet Royal Unibrew, der sammen med barer, restauranter og caféer over hele landet vil genoplive årets J-dag – i en ny coronavenlig udgave.

”J-dag er en af årets mest traditionsrige mærkedage for vores kunder i bar- og restaurationsbranchen og for danskerne, der hvert år står klar ved baren på deres lokale udskænkningssteder.

Det er klart, at vi ikke kan gøre, som vi plejer i år. Men vi kan og vil tænke nyt for at hjælpe vores kunder i denne tid, hvor det er vanskeligt og usikkert at få en forretning til at hænge sammen.

Derfor inviterer vi alle udskænkningssteder – fra barer og natklubber til restauranter, caféer og street food markeder – over hele landet til at være med i vores J-dag Live,” siger Carsten Nørland, nordisk direktør hos Royal Unibrew.

Online ølsmagning, live-musik og bingospil

J-dag Live er et coronavenligt juleshow med alt fra ølsmagninger til musik og bingospil, som barer, caféer og restauranter kan livestreame til sine gæster fredag 6. november fra kl. 16.59 og fire timer frem.

Juleshowet byder bl.a. på live-musik fra MC Einar, quiz med Christian Degn og en tur i julekøkkenet med kokken Umut Sakarya.

Danskerne kan opleve juleshowet på udskænkningssteder over hele landet, og via www.jdaglive.dk kan man se oversigten over de steder, der inviterer indenfor til J-dag Live.

Der bliver løbende føjet nye steder til frem til 6. november. For at gøre arrangementet trygt for alle kan barerne sælge billetter på forhånd, så der er siddepladser med den rette afstand til alle gæster.

J-dag Live er åbent for alle udskænkningssteder, der er interesserede, og Royal Unibrew håber at få over 300 samarbejdspartnere over hele landet med i projektet. I branchen hilser man J-dag Live velkommen.

”Det er næppe nogen hemmelighed, at vi løbende arbejder for at skabe oplevelser i sikre rammer,” siger Mikkel Xavier, Venue Manager, Walthers Musikcafé.

“Vi havde set frem til den traditionelle J-dag, der jo er en af de store dage på året. Derfor er vi rigtig glade for, at den genopstår i et sikkert set-up, der kan komme vores gæster til gode og kan sikre os noget forretning.”

Vil hjælpe branchen

J-dag Live er ét ud af en række initiativer, som Royal Unibrew har lanceret for at hjælpe branchen igennem corona.

I foråret var over 500 barer med i initiativet SammenSammen, der gav danskerne mulighed for at give et ekstra bidrag til deres lokale favoritsted gennem konkurrencer og merchandise-salg.

Derudover har Royal Unibrew med tre online ølsmagninger samlet over 30 mikrobryggerier fra hele landet og mere end 5.000 danskere om at smage og støtte dansk brygning igennem coronakrisen.

Fakta:

 • J-dag Live finder sted fredag 6. november fra 16.59 – 20.59
 • På www.jdaglive.dk kan man finde frem til de steder, hvor J-dag Live bliver afholdt. Der bliver løbende føjet nye steder til frem til 6. november.
 • Juleshowet, der bliver streamet til barerne, består bl.a. af:
  • Ølsmagning med Carsten Bertelsen (ølekspert fra Natholdets Julekalender)
  • Julekøkken med Umut Sakarya
  • Live-musik med MC Einar
  • Quiz med Christian Degn
  • Julebingo med præmier
  • Julehistorier med Pede B
 • Udover adgang til at live streame showet til sine gæster får de udskænkningssteder, der deltager, en pakke med julepynt og øl, så stemningen er sikret.

Del artikel

Andre læser også