MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En glædelig nyhed: Nu genåbner Nordisk Film Biografer

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Søndag den 16. januar genåbner Nordisk Films Biografer igen efter endnu en nedlukning som følge af Covid-19.

“Spider-Man: No Way Home” er blandt filmene på åbningsprogrammet.

Biograferne har trods tre nedlukninger vist sig at stå særdeles stærkt. Publikum er nemlig strømmet i biografen og har vist, at trygheden er høj, når danskerne går i biografen.

Da de danske biografer før jul blev lukket som følge af Covid 19, var det desværre en kendt manøvre for personalet, der havde prøvet turen to gange tidligere.

Glæder sig til genåbning

Alle sale blev rengjort, bland-selv-slikket kasseret og popcornmaskinerne slukket. De danske biografer blev første gang lukket i foråret 2020 under Danmarks store lock-down, og igen i julen 2020 stod biograferne tomme, indtil foråret 2021 kom med solskin og genåbning.

Lige før julen 2021 måtte biograferne som bekendt lukke ned atter en gang, men nu er der igen givet grønt lys til store oplevelser i biografens mørke. Det glæder Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer:

“Efter nu tre nedlukninger er vi mere end begejstrede for at kunne byde vores gæster velkomne igen

Vi har fantastiske film på lager, som har måtte afvente genåbningen, bl.a. “Spider-Man: No Way Home”, som havde et meget flot billetsalg, da den fik premiere lige før jul,” siger Casper Bonavent.

Gå trygt i biografen

Inden den seneste nedlukning var myndighedernes restriktioner i forbindelse med Covid-19 allerede indført i biograferne, så når Nordisk Film Biografer åbner igen, er personalet helt fortrolige med procedurerne.

Der gøres rent, ligesom der selvfølgelig er godt med håndsprit til både gæster og personale.

Gæster skal kunne fremvise Corona-pas, der dokumenterer, at man har en gyldig negativ test, er færdigvaccineret eller har været smittet med Corona inden for de seneste 2-12 uger.

Der skal desuden bæres mundbind eller visir, undtagen når man sidder ned.

Gæster opfordres desuden til at købe billetter på forhånd på enten nfbio.dk eller i NF Bio-appen, så unødvendig kø og forsamling undgås bedst muligt.

Du kan læse mere om biografernes åbningsprogram her.

Del artikel

Andre læser også