Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En god bytur i Odense

Af Annoncør

Er du helt vild med at tage ud og drikke nogle øl eller drinks med dine gode venner? Så har du sikkert også et yndlingsværtshus og en yndlingsklub i den by, du bor i, men nogle gange kan det også være meget spændende at prøve bylivet af i helt nye byer – det kunne eksempelvis være en by som Odense, som er en af Danmarks største, og som derfor også har rigtig mange fine muligheder for at få en god bytur med alt, det indebærer.

Herunder kan du se lidt mere om, hvordan du får en rigtig god bytur, der passer til dig og dit humør – og så kunne den jo eventuelt foregå i Odense, hvis du er klar til at tage på en lille tur og få en anderledes oplevelse.

Værtshus eller klub?

Hvis du gerne vil have en bytur, som er så god som muligt, så handler det også om at vælge et sted, som passer til dit temperament og humør, Hvis du gerne vil have en hyggelig aften, hvor du kan hygge dig med dine venner og få nogle gode snakker med både dem og nogle fremmede mennesker, så er værtshus eller bar det helt oplagte sted.

Hvis du derimod er mere i humør til den lidt mere vilde bytur, hvor man også kan få danset en masse og opføre sig skørt, så skal du selvfølgelig vælge at tage på klub eller i hvert fald er sted, hvor der er mulighed for at danse. Man kan også lave en kombination af de to også altså starte på værtshus og senere tage på klub.

Gode tips til flirting

Når man er i byen og får indtaget en del alkohol, så er der også mange, som pludselig får lyst til at flirte lidt med nogle af de andre på klubben eller værtshuset. Her kan det dog være nødvendigt med et par dating tips, da man hurtigt kan komme til at sige noget forkert, hvis man har drukket lidt for meget.

Det vigtigste tip er egentlig bare, at man opfører sig ordentligt, og at man ikke opfører sig grænseoverskridende overfor den, som man er interesseret i. Hvis man formår at opføre sig godt, så kan man måske endda være så heldig, at man kan tage hjem sammen med denne person. Hvis det så også leder til, at man vælger at have sex med hinanden, så køb kondomer hos kondomland.dk – sikker sex er nemlig også et rigtig godt flirting tip.

Del artikel

Andre læser også