Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En kort weekendtur til Odense med bil

Af Redaktionen

Artiklen er skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til. Der vil forekomme sponsoreret indhold.

Findes der noget bedre end en weekendtur væk hjemmefra? Det synes vi ikke. En pause fra hverdagen kan sommetider være tiltrængt, så hvorfor ikke benytte chancen til at udforske nogle af de skønne byer i Danmark.

Her får du en kort guide til, hvordan du kan tage en kort weekendtur til Odense. Brug bilen til at komme frem og tilbage, så du nemt og hurtigt kommer fra A til B. Vi kommer også med et godt råd til, hvordan du kan være sikker på, at bilen holder hele vejen.

Tjek bilen inden afgang

Måske det er lang tid siden, at bilen har fået sig et eftersyn, eller måske du skal have skiftet til vinterdæk i den nærmeste fremtid. Hvorfor ikke få det hele gjort inden du tager på en weekendtur til Odense? Hos Teknicar kan du altid få hjælp til alle de udfordringer, der måtte være i forbindelse med din bil.

Når du kører mod Odense, kan det være en fordel at have undersøgt parkeringsmuligheder inden ankomst. Her skal du selvfølgelig finde et hotel, hvor du bor centralt og godt. Her kan der sommetider være parkeringsmuligheder, hvilket selvfølgelig er at foretrække.

Udforsk Odense med forretningsbrillerne på

Odense er en by i stor udvikling. Går du og drømmer om at komme væk fra hverdagen og prøve kræfter i en ny branche, kan du tage til Odense med øje for et hotel til leje, som du måske kunne være noget for dig. Flere og flere vælger at skifte retning i forhold til arbejdslivet, og måske et også er en god mulighed for dig at finde et hotel, som du kan sætte dit eget præg på.

Det skal du se i Odense som besøgende

Hvis du blot skal til Odense for at nyde byens mange muligheder, får du her nogle af de mange ting, du kan vælge at gøre på din weekendtur. Hvis du vil have den gode stemning i byen, skal du besøge Storms Pakhus. Her finder du et væld af muligheder for mad fra de mange boder, der er indenfor i pakhuset.

Odenses gamle bydel er også et besøg værd. Her kan du gå en tur i de hyggelige gader og kigge på de gamle, farverige huse. Besøg parken, der ligger et stenkast fra gågaden, som også har mange gode kaffebarer rundt omkring. Så er du sikker på afslapning, kultur og god stemning på én og samme tid.

 

Del artikel

Andre læser også