Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En professionel og uvildig pensionsmægler med et enkelt formål

Af Annoncør
Annonce fra: apc.dk
Annonce fra: apc.dk

Synes du også, at det kan være svært at finde vej i pensionsjunglen? Så er der heldigvis hjælp at hente med professionel og uvildig rådgivning fra APC Forsikringsmæglere. Her i denne artikel bliver du klogere på, hvordan du kan få mere ud af din pension.

Annoncør betalt indhold leveret af APC Forsikringsmæglere

 

Hvem er APC Forsikringsmæglere egentlig?

APC Forsikringsmæglere er den største private pensionsmægler i Danmark, som har et helt bestemt formål, nemlig at hjælpe danskerne igennem pensionsjunglen og optimere deres pensionsordninger. APC Forsikringsmæglere har fundet et hul i markedet, så du kan få adgang til de ydelser, der er meget efterspurgte, men også svære at finde rundt i.

APC Forsikringsmæglere tilbyder rådgivning om pension, der både er professionel samt uvildig. Måske tænker du, hvordan pensionsrådgivning kan være fuldstændig uvildig? Men det kan den, fordi APC Forsikringsmæglere ikke er afhængige af andre pensionsselskaber på markedet. På samme måde har de heller ikke nogen økonomisk interesse i, at du skal vælge det ene produkt fremfor et andet.

Ofte kan du ikke være sikker på at få rådgivning, der er fuldstændig uvildig fra din egen bank eller pensionsselskab, da de gerne kun vil sælge deres egne produkter til dig. Derfor viser de ikke nødvendigvis, hvilke andre løsninger, der kan være fordelagtige for netop dine pensionsforhold. Med APC Forsikringsmæglere kan man sige, at de sidder på samme side af bordet som dig, hvor kun dine interesser er i fokus.

Det eneste, der er afgørende for APC Forsikringsmæglere er bare, at få den mest optimale pension- og forsikringsløsning, med en rådgivning, som du samtidig er glad og tilfreds med. Dette giver dig ro i maven med at have de rigtige forsikringer som passer til dig, og tillige gode forudsætninger for, at du kan få mest ud af din pension, så du kan nyde en dejlig tilværelse, når pensionsalderen kommer.

Vil du vide mere om APC Forsikringsmæglere, så kan du klikke på linket og lære mere om, hvordan APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med din pension.

Der er mange fordele ved APC Forsikringsmæglere

Som kunde hos APC Forsikringsmæglere får du del i de mange gode fordele. Du får adgang til:

  • 100% uvildig pensionsrådgivning
  • Nogle af de laveste omkostninger på markedet
  • En løbende overvågning af din pension
  • Din mulighed for at vælge hvilket som helst pensionsselskab

Du får kun den rådgivning, der er relevant for dig hos APC Forsikringsmæglere. Da det udelukkende er dine individuelle behov og præferencer, der er i fokus. Så du bliver ikke rådgivet om bestemte pensionsordninger eller pensionsselskaber, som ikke er relevante for dig.

Kunderne ved, at APC Forsikringsmæglere faktisk har mere end 23 milliarder kroner tilsammen i pensionsmidler. Det giver visse fordele. Det gør det for eksempel nemmere at holde pensionsomkostningerne nede, når der skal forhandles om rabatter med andre pensionsselskaber – det er jo lettere at forhandle med 23 milliarder i ryggen i stedet for 1 million.

Det kommer dig og din pensionsopsparing til gode, for lavere omkostninger betyder helt konkret, at du har flere midler til din pension. Og så skal vi jo huske på, at flere midler er en vej til at realisere lige præcis de drømme, som du har når du skal nyde din tilværelse som pensionist. Med en god pensionsopsparing kan du få adgang til dette.

En god opsparing til pensionen giver også en følelse af økonomisk sikkerhed. Det kan for eksempel være, at du gerne vil blive boende i det hus, som du altid har boet i og beholde sommerhuset, hvor eventuelle børnebørn kan komme på besøg.

Er du blevet mere nysgerrig på, hvordan APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med at få det meste ud af din pension? Så kan du klikke på linket og læse videre. Læs mere om APC forsikringsmæglere her.

Del artikel

Andre læser også