MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endelig: Nu genåbner IKEA i Odense

Af Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Fra på mandag d. 15. marts åbner IKEA igen for, at kunderne kan besøge og handle hos møbelkædens fem varehuse i hele landet, der har været lukket siden 17. december.

Det kræver, at man på forhånd booker en tid pga. de nuværende COVID-19 restriktioner. Kunder, der ønsker at besøge IKEA varehusene, kan booke tid på IKEA.dk, der giver adgang til frit at handle i 1,5 time pr. booking.

For kunder, der besøger Gentofte varehus er besøget af 60 minutters varighed. Der vil være adgang for 250 kunder ad gangen i hvert varehus.

”Vi glæder os til at byde vores kunder indenfor igen – også selvom det kun er i begrænset omfang. Vi opfordrer til, at alle passer godt på hinanden, holder afstand og har tålmodighed, hvis der skulle opstå ventetid.

Vi vil gøre alt for at give vores kunder en god oplevelse og samtidigt overholde myndighedernes anvisninger,” siger Christian Mouroux Pedersen, kommunikationsansvarlig for IKEA Danmark.

Kræver tidsbestilling

Når IKEA igen åbner for kunder, vil det også være muligt at returnere varer. Det kræver også en tidsbestilling via IKEA.dk. Kunder der ønsker både at returnere varer og handle hos IKEA skal booke to særskilte tider til det.

IKEA opfordrer til, at kun en person pr. hustand besøger varehuset. Hvis der er behov for at flere fra samme husstand besøger varehuset samtidig, vil det kræve én booking pr. person.

Læs mere og book tid til at besøge et af de fem IKEA varehuse på IKEA.dk.

Del artikel

Andre læser også