MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Enden på Corona-pandemien får Skandinavien til at vende snuden ud mod resten af verden

Af Redaktionen

Der er mange tegn på, at Corona-pandemien snart er på vej mod sit endelige. Smittetallene har længe været stabile, og diverse vacciner ruller ud til befolkningen, og det har betydet, verden langsomt begynder at åbne mere og mere op fra sin tillukkede skal.

Annoncørbetalt indhold leveret af LanForDeg.no

I Danmark, Norge og Sverige er der rekordmange mennesker, der drømmer om at få en knaldgod ferie oven på et helt år med isolation. De ønsker endda sådan en ferie så meget, at de er villige til at indgå et forbrugslån for at finansiere det hele. Læs med her og hør, hvordan tingene forholder sig.

Rekordhøj rastløshed og hungeren for rejse

Den globale pandemi har holdt os indelukkede med begrænsede muligheder for at slå sig løs og afslappelse i godt over et år nu. Det er derfor ikke svært at forestille sig, hvor mange mennesker, der stepper derhjemme, og venter på den første chance for at komme ud af landets grænser.

I Skandinavien er lysten til at rejse rekordhøjt, men specielt i Norge er der en interessant trend. Her viser det sig nemlig, at mange Nordmænd er villige til at tage et forbrugslån, for at få den ferie, de har drømt om i et år. Og det gælder specielt, hvis det er usikre lån (lån hvor banken ikke kræver sikkerhed for tilbagebetaling). Hvis man er villig til at indgå et lån for at rejse, så siger det ret meget om, hvor indelukkede folk har været, og hvorfor deres eventyrlyst er så høj.

Er det fornuftigt at tage et forbrugslån til rejse?

Lån er noget langt de fleste mennesker indgår, og det er typisk for at finansiere noget vigtigt som et hus, en bil eller for at betale regninger, man er bagud med. Så kan man sige, det er fornuftigt at tage et forbrugslån, når man skal rejse?

Under normale omstændigheder er svaret nok nej. Men vi er ikke i normale omstændigheder lige nu. Vi har været låst inde uden andet sjov end hvad der er på fjernsynet. Vi trænger til at komme ud, og opleve sjov til et helt års værdi. Under disse omstændigheder er et lån ganske ansvarligt, men man skal dog alligevel tænke sig om. Hvis du vil låne, så tag et fornuftigt og bekvemt forbrukslån med lav rente, og indhent alt det, du har misset.

Hvor vil du rejse hen?

Du er garanteret en af de mange, der meget gerne vil ud at rejse snarest muligt. Det skylder du også dig selv, efter at have overlevet at være indespærret så længe. Verden er et rigt sted fyldt med spændende steder, der bare venter på dig. Bliver det Grækenland, Italien eller Kina? Valget er ultimativt dit.

Verden åbner langsomt op, og mulighederne bliver bedre og bedre, så det handler bare om at få skaffet dine billetter så hurtigt som muligt, og komme i gang med sommeren på rigtig manér. Alternativt kan du følge Nordmændenes eksempel, og tage et fornuftigt forbrugslån, hvis pengene ikke helt slår til. Kom afsted og god tur!

Del artikel

Andre læser også