Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en corona-konsekvens: Voi lukker ned i Odense

Af Nathalia Hentze Nielsen

Regeringen annoncerede i tirsdags, at alle restauranter, beværtninger, frisører og flere butikker skal holde lukket samt, at man ikke længere må forsamle sig offentligt i grupper på 10 eller flere.

Det betyder, at langt de fleste danskere befinder sig hjemme for at mindske smittefaren, og som resultat ligger Odenses gader næsten døde hen.

Der trykkes dermed pause på det offentlige og sociale liv, og det har konsekvenser for Voi.

Den svenske virksomhed, der i november sidste år introducerede deres el-løbehjul for odenseanerne, trækker løbehjulene af gaden som konsekvens af epidemien.

Al drift stopper i Odense

Virksomheden oplyser fredag i en pressemeddelelse, at al drift sættes på pause i Odense, Aalborg, Aarhus og Vejle.

“Vi er blevet tvunget til at træffe denne svære beslutning fordi folk, som følge af COVID-19 holder sig hjemme og ikke længere tager på restauranter, barer, i teatret eller besøger venner, og som følge deraf ikke længere har brug for at hoppe på en Voi”, skriver de.

De vil dog fortsætte driften så længe, som det er muligt i København omkring centrale transportsteder som bl.a. banegården såvel som hospitaler.

Hvornår Voi el-løbehjulene kommer tilbage på gaden, kan de endnu ikke meddele, men planen er at kickstarte deres drift igen, når situationen tillader det.

Del artikel

Andre læser også