Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det boomer i byen: Endnu en lækker kaffebar åbner i Odense

Af Betina Vestergård Jepsen

Fredag den 1. december åbner kaffebaren Baboon Coffee ved Benedikts Plads på Albanigade.

Bag kaffebaren står Thomas Mindegaard Jensen og Christian Juul Hansen, som er ejere af kafferisteriet Baboon Coffee, der blev grundlagt i Odense i 2016.

En kaffeoplevelse udover det sædvanlige

Hos Baboon Coffee på Albanigade er en kop kaffe ikke bare en kop kaffe. Her kan man forvente en kaffeoplevelse udover det sædvanlige:

“Vi ønsker at skabe en kaffebar, hvor det skal være muligt at nyde sit eget eller andres selskab sammen med en unik kaffeoplevelse. Vi har nøje udvalgt den kaffe, vi serverer, og vi rister kaffen i vores eget mikroristeri. Vi ønsker at formidle og udbrede, hvad kaffe er, og hvor forskelligt kaffe kan smage, og vores mål er at danne rammen for en smags- og duftmæssig kaffeoplevelse for alle,” siger de to ejere.

En kaffebar med plads til alle

Selvom ejerne af Baboon Coffee går meget op i kaffens kvalitet, er kaffebaren bestemt ikke kun for kaffenørder! Thomas og Christian ønsker nemlig, at der skal være plads til alle:

“Vi vil gerne kunne udfordre kaffenørden men samtidige være mangfoldig på den brede kundegruppe, hvor både kaffenørden, hipsteren, de unge samt de ældre og handicappede føler sig velkomne i kaffebaren.” De forstætter:

“Baboon Coffee bliver et sted, hvor alle mennesker får muligheden for at ”trække stikket” for en stund. Vi vil skabe et rart mødested, hvor kaffeoplevelsen er stor.”

Hos Baboon Coffee kan gæsterne desuden købe den hjemmeristede kaffe med hjem.

Opbygningen af kaffebaren er i fuld gang inden åbningen den 1. december.

Byder på andet end kaffe

Udover kvalitetskaffen fra Baboon Coffees eget mikroristeri serverer de også the fra det bæredygtige Chaplon, kakao med flødeskum, økologiske kolde drikke fra Bryggeriet Adelhardt, lune frisklavede sandwichs, croissanter, muffins og cookies af forskellig art, hvoraf en af dem er glutenfri.

I december måned kan man desuden nyde en belgisk æbleskive med syltetøj/flormelis og et glas gløgg.

Albanigade mangler en kaffebar

Placeringen af Baboon Coffee er ikke tilfældig:

“Vi har valgt at placere os på Albanigade, fordi det er et område med et stort potentiale for kaffebaren. Albanigade og boligkvarterne omkring kan i det små sammenlignes med bydele som Østerbro og Frederiksberg, og derfor mangler der en kaffebar,” siger de to ejere.

Desuden kommer Baboon Coffee til at have den perfekte placering, når letbanen forhåbentlig står færdig i 2020. Der kommer nemlig til at ligge en letbanestation lige på Benedikts Plads.

På selve åbningsdagen vil kaffebaren have åbent fra klokken 9-17 med små happenings i løbet af dagen.

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 9-17.
Lørdag kl. 9-14.

Baboon Coffee
Albanigade 54 c
5000 Odense C

Del artikel

Andre læser også