Endnu en restaurant lukker: Slut for Krenkok i Vestergade

Skrevet af: Jens Erik Møller
Krenkok
Krenkok

Hvis du synes, at der ser ekstra stille ud ved restaurant Krenkok i Vestergade denne sommer, så er du ikke helt galt på den. Den har været lukket siden begyndelsen af juni, og ifølge Krenkoks hjemmeside vil den fortsat være lukket resten af juli på grund af ”afholdelse af ferie og optimering af organisationen.”

Men ifølge fyens.dk dækker feriemeldingen reelt over, at stedet er lukket.

Ifølge avisens oplysninger, har restaurantens kok, Mick Mehl Kjær, valgt at søge nye græsgange, og han har desuden solgt sin ejerandel af firmaet bag restauranten.

”Jeg valgte at træde ud, for det fungerede ikke sådan, som jeg havde håbet,” udtaler den nu tidligere kok på Krenkok til fyens.dk.

Selvom det nu efter godt fem måneder er slut for Mick Mehl Kjær som kok på Krenkok, så står han ikke uden job. Han er nemlig i stedet blevet køkkenchef hos Meyers Contract Catering. Det er dem, der blandt andet står bag den nye brewpub Anarkist, der åbnede i Albanis gamle tapperihal 22. juni.

Hvad der skal ske med det gamle Krenkok, står derimod hen i det uvisse.

”Vi skal have fundet en ny forpagter til at drive stedet videre. Det var ærgerligt, at Mick ikke var den rigtige,” siger Jesper Jungersen, der ejer selskabet bag Krenkok, til fyens.dk.

Om det så betyder, at Krenkok genåbner på et senere tidspunkt, eller om der kommet et nyt spisested i lokalerne i Vestergade – eller noget helt tredje – det er altså stadig et åbent spørgsmål.

Lukningen af Krenkok kommer som én i en efterhånden længere række af spisesteder i Odense, som er lukket på det seneste. Som vi tidligere har fortalt på MigogOdense, så lukkede sushirestauranten MODO ned for godt en måneds tid siden, ligesom tapasrestauranten Snik Snak i Jernbanegade og vinbaren Svinedrengen i Klaregade heller ikke længere tager imod gæster.

Spiller for fulde huse i hele landet: Kometen Jada kommer til Odense i februar

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: DR
Foto: DR

I denne weekend har hun spillet for fuldt hus i Aalborg.

I næste weekend gælder det så Aarhus og Silkeborg, før hun lørdag d. 1. februar rammer Odense.

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter.

Det er hendes første rigtige turné rundt omkring i landet, og hun var senest i Odense, da hun i november vandt Kronprinsparret Kulturelle Stjernedryspris.

Har rykket sig helt vildt

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber, og siden har hun også medvirket i en portræt-serie på DR3.

Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019.

Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Hvad: Jada Live
Hvor: Magasinet
Hvornår: Lørdag d. 1. februar
Billetter her

Her får du kager ved målstregen: Snart kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Kl. 9.00 skydes Marathon i gang

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål.

Fra kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Opdateret søndag 19. januar  kl. 21.00
Ved en fejl var der åbnet for tilmelding hos en samarbejdspartner til løbet – men Pistoria Bageriet meddeler, at tilmeldingen åbner snart

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 9.00-16.00
Tilmelding åbner snart – du kan få mere info her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her