MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en restaurant lukker: Slut for Krenkok i Vestergade

Af Jens Erik Møller
Krenkok
Krenkok

Hvis du synes, at der ser ekstra stille ud ved restaurant Krenkok i Vestergade denne sommer, så er du ikke helt galt på den. Den har været lukket siden begyndelsen af juni, og ifølge Krenkoks hjemmeside vil den fortsat være lukket resten af juli på grund af ”afholdelse af ferie og optimering af organisationen.”

Men ifølge fyens.dk dækker feriemeldingen reelt over, at stedet er lukket.

Ifølge avisens oplysninger, har restaurantens kok, Mick Mehl Kjær, valgt at søge nye græsgange, og han har desuden solgt sin ejerandel af firmaet bag restauranten.

”Jeg valgte at træde ud, for det fungerede ikke sådan, som jeg havde håbet,” udtaler den nu tidligere kok på Krenkok til fyens.dk.

Selvom det nu efter godt fem måneder er slut for Mick Mehl Kjær som kok på Krenkok, så står han ikke uden job. Han er nemlig i stedet blevet køkkenchef hos Meyers Contract Catering. Det er dem, der blandt andet står bag den nye brewpub Anarkist, der åbnede i Albanis gamle tapperihal 22. juni.

Hvad der skal ske med det gamle Krenkok, står derimod hen i det uvisse.

”Vi skal have fundet en ny forpagter til at drive stedet videre. Det var ærgerligt, at Mick ikke var den rigtige,” siger Jesper Jungersen, der ejer selskabet bag Krenkok, til fyens.dk.

Om det så betyder, at Krenkok genåbner på et senere tidspunkt, eller om der kommet et nyt spisested i lokalerne i Vestergade – eller noget helt tredje – det er altså stadig et åbent spørgsmål.

Lukningen af Krenkok kommer som én i en efterhånden længere række af spisesteder i Odense, som er lukket på det seneste. Som vi tidligere har fortalt på MigogOdense, så lukkede sushirestauranten MODO ned for godt en måneds tid siden, ligesom tapasrestauranten Snik Snak i Jernbanegade og vinbaren Svinedrengen i Klaregade heller ikke længere tager imod gæster.