MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Energikrisen rammer ZOO: Skruer langt ned for lyset

Af Christina Frederiksen

Det er blevet dyrere at tænde lyset.

Det må Odense ZOO erkende, når den igen i år afholder Jul i ZOO.

For godt nok bliver ZOO fyldt med julepynt og juleboder, og det flotte julelys vender også tilbage, omend i et andet omfang end i 2021 grundet den nuværende energikrise.

Derfor har ZOO valgt at skære i antallet af timer, hvor lyset er tændt. Det betyder helt konkret, at Jul i ZOO åbner den 25. november – en uge senere end ellers planlagt – og at lyset kun vil være tændt på udvalgte dage i timerne fra klokken 15-20. Alt i alt betyder det en reduktion i antal tændte timer på 70 procent i forhold til 2021.

Man kan altså forvente en lige så flot oplevelse, der også byder på helt nye elementer, men i væsentligt færre timer.

Ny gratis julekalender med Bodil Jørgensen

Jul i ZOO er lig med nisserier i haven, og fra den 25. november kan gæster igen i år opleve sjove små nisser, der render rundt og leger med – og måske driller – gæsterne lidt. 

Man kan også møde Zoofus og Zoofie – ZOOs helt egne nisser, der er tilbage både med daglige shows i haven og med et splinternyt juleeventyr i 24 afsnit, som man kan følge med i hjemmefra.

De to ZOO-nisser skal på jagt efter en falsk dyrepasser, og mens man sidste år kun kunne lytte med, kan man i år også se med – hver dag i december udkommer der nemlig et nyt afsnit af julekalenderen på odensezoo.dk og på ZOO’s sociale medier. 

Man kan desuden igen i år hente en gratis lågekalender i alle Rema 1000-butikker på Fyn, så man på den måde kan følge med, når Zoofus og Zoofie får hjælp af Bodil Jørgensen til at opklare mysteriet. Kalenderen kan findes i butikkerne fra 1. november.

Med til julekalenderen i år er også et opgavesæt, som kan hentes gratis på odensezoo.dk og bruges i skoleundervisningen i løbet af december. Undervisningsmaterialet er lavet til at passe til 0.-3. klasse.

Del artikel

Andre læser også