Engang i Odense – og i dag

Skrevet af: Martin Jørgensen

Tiderne skifter. Også i Odense. Engang kom folk og fæ, fra nær og fjern, for at entrere Prince Night Club i Odense. Natklubben var noget af det mest famøse på den tid; og man skulle til København for at finde noget der kunne matche.
Skal der et flot show på scenen i dag, så skal man selv ringe og bestille, før en artist stripper Odense som i de gode gamle dage på Prince Night Club.

Noget af det der gjorde Prince Night Club spændende, var, at natklubben i modsætning til natklubberne i København, Århus og Aalborg, hvor udenlandske piger er fast inventar, ikke var bleg for at smide danske strippere på plakaten. Lørdag efter lørdag kunne man opleve danske strippere fra hele landet; og vel at mærke af begge køn.
Ved regelmæssigt at have mandestrip på plakaten – og ofte både mande- og pigestrip samme dag – så opnåede Prince Night Club at skabe en helt anden stemning, end den velkendte ‘red light atmosfære’ som man oplever på natklubberne i København, Århus og Aalborg. Unge af begge køn elskede at komme på Prince Night Club, og opleve de intense stripshow med danske artister.

Engang havde klubben en mandestripper, som kom kørende ind på scenegulvet på sin motorcykel, og åbnede showet med en burnout, så dunsten af brændt gummi klæbede sig til næseborene. Det var længe før Greta Thunberg blev født.
Vist havde Prince Night Club, i lighed natklubberne i København, Århus og Aalborg, også udenlandske piger periodevist fast tilkoblet. Men aldrig på samme måde, med pigerne arbejdende i treholdsskift for at lokke kreditkortet op af lommen på kunderne. De udenlandske piger – som tit blot var en enkelt – var der for at optræde med stripshow og ikke andet. Som kunde på Prince Night Club havde man aldrig oplevelsen af at blive flået. Prismæssigt var drikkevarerne til at have med at gøre, og personalet var altid smilende og venlige.

Tiden var som sagt en anden. Prince Night Club findes ikke mere – i dag ligger der vist et pizzaria – og det er i øvrigt forbudt at køre en motorcykel ind på scenegulvet. Holder man polterabend, eller i anden anledning gerne vil ud at se på damer, så er der i dag næsten ikke andet for, end selv henvende sig til et strip bureau, for at bestille en stripper den vej igennem.
Bureauet Strip Danmark kan varmt anbefales. De leverer både til erhverv og private. Når de også leverer til erhverv, så betyder det faktisk, at man har muligheden for at lokke sin lokale yndlingsbar til at ringe og bestille en stripper. Stripperen kan leveres med faktura og det hele – lige til at trække fra i regnskabet – så der er ingen undskyldning der.

Alting var bedre i gamle dage, men helt forbi er de gode tider nu ikke. Der er faktisk et righoldigt udvalg af lokale strippere i Odense, og det er ikke specielt dyrt at booke en stripper til en fest i Odense. Selvfølgelig var det billigere at liste sig ind på Prince Night Club, bestille en stor fadbamse og så bare nyde de gratis stripshow. Men er man mange nok der slår sig sammen til at splejse om stripperen, så kan man hurtigt komme ned på prisen for en fadbamse.

Nye tal offentliggjort: Så mange er indlagt med Corona-virus på Fyn

Skrevet af: Redaktionen

Er man interesseret i at kende udviklingen på spredningen af corona-virussen i Danmark, så kan man hver dag holde øje med Statens Serum Institut, der løbende udgiver overvågningsrapporter.

Her er den seneste blevet frigivet lidt over klokken 13.00 tirsdag eftermiddag, og vi tager endnu engang et dyk ned i tallene for Fyn.

Du kan selv følge med her.

Der er pt 4.978 bekræftede tilfælde af corona-smittede i Danmark. Det er 331 flere på det seneste døgn.

Antal døde er 203, hvilket er 16 flere end i går.

Der er i dag 472 indlagte, hvilket på landsplan er faldet med 5%.

Stabile tal på Fyn

I Region Syddanmark som hører under Fyn er antallet af indlagte faldet med 3% på et enkelt døgn.

I dag er der 71 indlagte i Syddanmark, hvoraf 22 er på intensiv og 22 i respirator.

Syddanmark ligger pænt stabilt, hvor tallene dagligt svinger lidt op og ned, men den seneste tid er tallene faldet en smule.

Landets samlede dødstal er nu på 203 personer. Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19-infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af dødsfald har været nedadgående inden for de sidste par dage, så man kan krydse fingre, for at denne kurve fortsætter i den rigtige retning.

Du kan selv se tallene herunder fra Statens Serum Institut.

Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut
Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut

Politiet om påskeindkøb: Udnyt de forlængede åbningstider

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken.

Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne. På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.

”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.

Smadrede biler på stribe: Vandmelon-terrorister raserede Odense i weekenden

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det har (desværre) ikke været en stille weekend i Odenses gader.

Det fremgår af Fyns Politis seneste døgnrapport.

Her er intet mindre end seks personbiler noteret under “hærværk” – hvoraf alle seks havde været udsat for hærværk af en noget vandet karakter.

Døgnrapporten har nemlig noteret sig, at bilerne var blevet udsat for angreb med … vandmeloner.

“Bagrude sås knust med vandmelon. Rester af vandmelon var spredt i bilen op til forrude.” skriver de om en grøn Chevrolet Spark, der mellem lørdag og søndag var parkeret på Rødegårdsvej.

Glasskår over det hele

Det samme gjorde sig gældende med fem andre biler, der havde fået buler forskellige steder:

“Bule venstre side af bagklap til bagagerum. Der var af rester af vandmelon på stedet.” (Skt. Jørgens Gade)

“Hærværk ved kast af vandmelon gennem bagrude på personbil.” (Østerbæksvej)

“Vandmelon kastet mod bagenden af bilen. Der var kommet en bule i bilen og baglygten var beskadiget og der sad rester af vandmelonen på bagenden af bilen.” (Østerbæksvej)

“Bagruden knust med en vandmelon. Der var glasskår over det hele, og alle sæder, løse autosæder og instrumentbræt m.m. var indsmurt i vandmelon. Desuden var der ridser på bagsmæk og skader på bagagesmæk.”  (Øksnebjergvej)

“Der var kastet en vandmelon på bilens bagsmækken og havde forårsaget en større bule.” (Lisesmindevej)

Hvornår hærværket er sket, kan politiet ikke fastslå med sikkerhed; men i et forholdsvist stor tidsrum et sted mellem lørdag og søndag.

Der er altså tale om et par aggressive vandmelon-terrorister, der raserede Odenses gader i weekenden.

Har du oplysninger, bedes du kontakte politiet på 114.