Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Engang i Odense – og i dag

Af Redaktionen

Tiderne skifter. Også i Odense. Engang kom folk og fæ, fra nær og fjern, for at entrere Prince Night Club i Odense. Natklubben var noget af det mest famøse på den tid; og man skulle til København for at finde noget der kunne matche.
Skal der et flot show på scenen i dag, så skal man selv ringe og bestille, før en artist stripper Odense som i de gode gamle dage på Prince Night Club.

Noget af det der gjorde Prince Night Club spændende, var, at natklubben i modsætning til natklubberne i København, Århus og Aalborg, hvor udenlandske piger er fast inventar, ikke var bleg for at smide danske strippere på plakaten. Lørdag efter lørdag kunne man opleve danske strippere fra hele landet; og vel at mærke af begge køn.
Ved regelmæssigt at have mandestrip på plakaten – og ofte både mande- og pigestrip samme dag – så opnåede Prince Night Club at skabe en helt anden stemning, end den velkendte ‘red light atmosfære’ som man oplever på natklubberne i København, Århus og Aalborg. Unge af begge køn elskede at komme på Prince Night Club, og opleve de intense stripshow med danske artister.

Engang havde klubben en mandestripper, som kom kørende ind på scenegulvet på sin motorcykel, og åbnede showet med en burnout, så dunsten af brændt gummi klæbede sig til næseborene. Det var længe før Greta Thunberg blev født.
Vist havde Prince Night Club, i lighed natklubberne i København, Århus og Aalborg, også udenlandske piger periodevist fast tilkoblet. Men aldrig på samme måde, med pigerne arbejdende i treholdsskift for at lokke kreditkortet op af lommen på kunderne. De udenlandske piger – som tit blot var en enkelt – var der for at optræde med stripshow og ikke andet. Som kunde på Prince Night Club havde man aldrig oplevelsen af at blive flået. Prismæssigt var drikkevarerne til at have med at gøre, og personalet var altid smilende og venlige.

Tiden var som sagt en anden. Prince Night Club findes ikke mere – i dag ligger der vist et pizzaria – og det er i øvrigt forbudt at køre en motorcykel ind på scenegulvet. Holder man polterabend, eller i anden anledning gerne vil ud at se på damer, så er der i dag næsten ikke andet for, end selv henvende sig til et strip bureau, for at bestille en stripper den vej igennem.
Bureauet Strip Danmark kan varmt anbefales. De leverer både til erhverv og private. Når de også leverer til erhverv, så betyder det faktisk, at man har muligheden for at lokke sin lokale yndlingsbar til at ringe og bestille en stripper. Stripperen kan leveres med faktura og det hele – lige til at trække fra i regnskabet – så der er ingen undskyldning der.

Alting var bedre i gamle dage, men helt forbi er de gode tider nu ikke. Der er faktisk et righoldigt udvalg af lokale strippere i Odense, og det er ikke specielt dyrt at booke en stripper til en fest i Odense. Selvfølgelig var det billigere at liste sig ind på Prince Night Club, bestille en stor fadbamse og så bare nyde de gratis stripshow. Men er man mange nok der slår sig sammen til at splejse om stripperen, så kan man hurtigt komme ned på prisen for en fadbamse.

Del artikel

Andre læser også