Engang i Odense – og i dag

Skrevet af: Martin Jørgensen

Tiderne skifter. Også i Odense. Engang kom folk og fæ, fra nær og fjern, for at entrere Prince Night Club i Odense. Natklubben var noget af det mest famøse på den tid; og man skulle til København for at finde noget der kunne matche.
Skal der et flot show på scenen i dag, så skal man selv ringe og bestille, før en artist stripper Odense som i de gode gamle dage på Prince Night Club.

Noget af det der gjorde Prince Night Club spændende, var, at natklubben i modsætning til natklubberne i København, Århus og Aalborg, hvor udenlandske piger er fast inventar, ikke var bleg for at smide danske strippere på plakaten. Lørdag efter lørdag kunne man opleve danske strippere fra hele landet; og vel at mærke af begge køn.
Ved regelmæssigt at have mandestrip på plakaten – og ofte både mande- og pigestrip samme dag – så opnåede Prince Night Club at skabe en helt anden stemning, end den velkendte ‘red light atmosfære’ som man oplever på natklubberne i København, Århus og Aalborg. Unge af begge køn elskede at komme på Prince Night Club, og opleve de intense stripshow med danske artister.

Engang havde klubben en mandestripper, som kom kørende ind på scenegulvet på sin motorcykel, og åbnede showet med en burnout, så dunsten af brændt gummi klæbede sig til næseborene. Det var længe før Greta Thunberg blev født.
Vist havde Prince Night Club, i lighed natklubberne i København, Århus og Aalborg, også udenlandske piger periodevist fast tilkoblet. Men aldrig på samme måde, med pigerne arbejdende i treholdsskift for at lokke kreditkortet op af lommen på kunderne. De udenlandske piger – som tit blot var en enkelt – var der for at optræde med stripshow og ikke andet. Som kunde på Prince Night Club havde man aldrig oplevelsen af at blive flået. Prismæssigt var drikkevarerne til at have med at gøre, og personalet var altid smilende og venlige.

Tiden var som sagt en anden. Prince Night Club findes ikke mere – i dag ligger der vist et pizzaria – og det er i øvrigt forbudt at køre en motorcykel ind på scenegulvet. Holder man polterabend, eller i anden anledning gerne vil ud at se på damer, så er der i dag næsten ikke andet for, end selv henvende sig til et strip bureau, for at bestille en stripper den vej igennem.
Bureauet Strip Danmark kan varmt anbefales. De leverer både til erhverv og private. Når de også leverer til erhverv, så betyder det faktisk, at man har muligheden for at lokke sin lokale yndlingsbar til at ringe og bestille en stripper. Stripperen kan leveres med faktura og det hele – lige til at trække fra i regnskabet – så der er ingen undskyldning der.

Alting var bedre i gamle dage, men helt forbi er de gode tider nu ikke. Der er faktisk et righoldigt udvalg af lokale strippere i Odense, og det er ikke specielt dyrt at booke en stripper til en fest i Odense. Selvfølgelig var det billigere at liste sig ind på Prince Night Club, bestille en stor fadbamse og så bare nyde de gratis stripshow. Men er man mange nok der slår sig sammen til at splejse om stripperen, så kan man hurtigt komme ned på prisen for en fadbamse.

Masser af retro- og loppefund: Kom til kæmpe loppemarked i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det store loppemarked i Storms Pakhus er altid et tilløbsstykke i Odense.

Hvert eneste år trækker tusinder ned til Odense Havn for at gøre retro- og loppefund.

Inden sæsonen slår om og loppemarkedet kan rykke udenfor, afholdes det kæmpestore genbrugs- og retromarked inde i pakhuset.

Det bliver mere præcist den kommende weekend, søndag den 2. februar kl. 11.00.

Ryd ud i skabet

Der bliver masser af stande på det store genbrugs- og retromarked, og man kommer helt sikkert til at finde noget retroguld.

Skulle man selv sidde derhjemme og trænge til at få ryddet ud i skabet eller af børnenes legetøj, så kan man også booke en stand til Odense Loppemarked.

Det sidste indendørs loppemarked bliver den 1. marts.

Læs mere her.

Hvad: Odense Loppemarked i Storms Pakhus

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Hvornår: 2. februar, kl. 11.00

Burgere, bajere og football: Kom til Super Bowl-event i Arkaden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt, og er du én af dem, behøver du heldigvis ikke tage hele vejen til Guds eget land for at opleve den helt rette stemning.

Arkaden Street Food afholder et brag af en Super Bowl-event og inviterer alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og chicken tenders i bedste amerikanske stil.

catch dine kammerater og tackle din vej ned til Arkaden til en aften fyldt med amerikansk fodbold.

Storskærm og mad hele natten

Arkaden sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finale-kampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 22.00 og fortsætter ind til den lyse morgen.

Du kan enten købe en entré-billet til 59 kr eller en menu-billet, som inkluderer en street food menu samt en amerikansk øl eller Coca Cola.

Med en menu-billet til 159 kr kan du enten vælge mellem en af LET’S B FRANK burgere med Frank’s fritter og dip eller HARALD’S BURGER.

Er du mere til kylling, kan du for 139 kr få chicken tenders med pomfritter, dip og coleslaw fra Chicken’n Chips.

Bliver du ekstra snackish i løbet af natten, holder de tre boder heldigvis åben.

Vildt half-time show

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, forestiller vi os, at det også er tilladt.

Læs mere her.

Hvad: Super Bowl på Arkaden Street Food
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Søndag 2. februar, kl. 22:00 – mandag den 3. februar, kl. 04:30

Flaskerne skal tømmes: Lørups Vinstue inviterer til Sjatfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lørups Vinstue
Foto: Lørups Vinstue

Sidste år kunne det legendariske værtshus Lørups Vinstue fejre fødseldag efter 83 fornemme år i Odense.

Alderen har selvsagt sat sine tegn på den gamle beværtning, og ejerne har derfor besluttet, at det er tid til et ansigtsløft.

Vinstuen lukkes derfor ned et par uger i februar til renovation, men før håndværkerne kommer, beder ejerne om hjælp med at tømme deres fustager og flasker til en såkaldt “sjatfest.”

Festen foregår lørdag den 1. februar fra dørene åbner kl. 10.00 til lukningen kl. 03.00 næste morgen, og der 20% på drikkevarer hele dagen.

Som enhver anden lørdag er der også musik denne lørdag, hvor flyglet spiller fra kl. 11.00 til 13.00 om formiddagen.

Tilbage den 21. februar

Stamgæster og andre festlige sjæle behøver ikke savne Lørups Vinstue i lang tid.

Beværtningen vender stærkt tilbage fredag den 21. februar og har allerede en masse aktiviteter planlagt.

Man kan bl.a. nyde livemusik hver lørdag, deltage i Lørups Quizzen i marts eller være med i “Rundt om flyglet” den 3. torsdag i måneden.

Læs mere om Sjatfesten her.

Hvad: Sjatfest på Lørups Vinstue

Hvor: Lørups Vinstue, Claus Bergs Gade 5, 5000 Odense

Hvornår: 1. februar, kl. 10.00-03.00