Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du byens største løgner? Kæmpe Løgnturnering på Storms i weekenden

Af Betina Vestergård Jepsen
Storms Pakhus.
Storms Pakhus.

Er du den mest ubesejrede løgner i din vennegruppe, når I spiller det kendte terningspil Løgn?

Så skal du overveje at stille op til den store Løgnturnering på Storms Pakhus på lørdag fra klokken 19 til 22.

Her kan du få en hyggelig aften i godt selskab, samtidig med at du kan få afløb for din løgnertrang. Og der er fede præmier på højkant fra bl.a. barerne i Storms Pakhus, Viggos og Lørups Vinstue til de bedste løgnhalse.

”Vi afholder en Løgnturnering på grund af spillets popularitet blandt alle aldre. Samtidig er det et psykologisk spil, så spændingen er på det højeste – og det elsker jeg personligt.

Formålet med arrangementet er at skabe endnu en hyggelig aften på Storms Pakhus, og forhåbentlig finder vi byens bedste løgner,” siger arrangøren bag turneringen, Emil Henriksen.

Mange runder afvikles

Der bliver masser af spilletid, for turneringen kommer til at forløbe i flere runder afhængigt af, hvor mange der deltager. I den første runde fordeles deltagerne i hold af seks spillere, som spiller to halvlege, hvor spillerne optjener point. Herefter går de 2-3 spillere med flest optjente point videre til næste runde. I semifinalen og finalen bliver der kun spillet en halvleg.

”I denne omgang er det en singleturnering, som lægger op til, at gæsterne kan komme hinanden ved. Det går godt i spænd med Storms Pakhus’ ånd,” tilføjer Emil Henriksen.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Du tilmelder dig Løgnturneringen her. Til turneringen vil der være plads til 160 deltagere, som bliver placeret i Schiøtz have i Storms Pakhus.

Trænger du til at få opdateret reglerne i Løgn eller er du blot nysgerrig på at vide mere? Så finder du dem her.

 

Del artikel

Andre læser også