MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du ked af din næse? Så læs med her

Af Annoncør

Det kan virkelig være svært at være glad for sig selv, hvis der er noget ved ens ansigt, som man bare ikke kan lide. Der er f.eks. mange, der ikke er så glade for den næse, som de har fået fra naturens side af. det kan være, at det er noget, du kan genkende? Har du overvejet, om det også er noget, som du ynder at gøre noget ved? Så kan du læse med i denne artikel for at lære mere om, hvad der kan gøres. 

Er det træls at trække vejret gennem næsen?

Det er faktisk ikke alle, der gerne vil have opereret deres næse, fordi de er kede af, hvordan den ser ud. Der er også dem, der faktisk har en mere praktisk grund til, at de ser det nødvendigt at få en næseoperation. Det kan f.eks. være, at du har en skæv næseskille væg i næsen? Så kan det betyde, at ens næse er asymmetrisk, og det kan gøre det sværere at have en behagelig lufttrækning gennem næsen. 

Det kan også give en skæv næse 

En Skæv næseskillevæg kan også nogle gange ses – mere eller mindre tydeligt – på næsen. Hvis du også har en skæv næse, som du er super ked af, så kan en operation af skæv næseskillevæg være det helt rette valg for dig. 

Din krop – dit valg

Der vil altid være dem, der er super meget imod, at man gør noget som helst ved sin krop. Det er klart, at det i nogle tilfælde og kan komme til at tage over – og gør det. Men det er din krop, og det er dig, der bestemmer, hvad du gør med den. Så hvis en operation af skæv næseskillevæg er det, der gør dig glad, så skal andre holde deres næser for dem selv!

Så selvtillid med en ny næse

Det er ikke sikkert, at der er andre, der har tænkt så meget over, hvis din næse er skæv. Men en operation af skæv næseskillevæg skal også være noget, man gør for sig selv. Hvis du i lang tid har gået og være oprigtig ked af, hvordan din næse ser ud, så er der også god sandsynlighed for, at du kommer til at opleve at få en masse selvtillid, når du endnu efter operation af skæv næseskillevæg har fået den næse, som du længe har drømt om.

Del artikel

Andre læser også