Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du klar til, at byens kulturliv åbner igen?

Af Redaktionen

Som mange andre danskere glæder du dig nok til, at kulturlivet i Danmark åbner igen. Ved du, hvilket sted du vil besøge som det første? I Odense gør man klar til en delvis genåbning, og du kan her få forslag til, hvad du og resten af familien kan bruge foråret på.

Sponsoreret indhold

Det har været længe ventet, og for nyligt meldte regeringen ud, at man d. 1. marts kan begynde at genåbne dele af samfundet.

Det betyder også, at en række kulturelle oplevelser igen bliver tilgængelige – til glæde for børn og voksne.

Populære kulturoplevelser i Odense

Selvom meget er lukket, kan man i Odense foretage sig en række ting – både gratis og udendørs, og især i foråret og om sommeren viser byen sig fra sin flotteste side.

Der findes flere grønne områder i Odense, og en gåtur fra Flakhaven gennem Eventyrhaven og rundt i Munke Mose kan bringe de fleste i forårsstemning.

Trænger du til en forfriskende dukkert, er der også udsigt til, at Havnebadet åbner igen i marts.

Et af Odenses helt store trækplastre, som har været savnet af mange, er Odense Zoo. Her er der også udsigt til en snarlig genåbning – dog med en række restriktioner, som fx krav om fremvisning af en negativ covid-19-test og begrænsninger på antal besøgende.

Der er dog længere udsigter til, at indendørs oplevelser som fx koncerthuset Odeon kan åbne helt igen.

Undgå at gå glip af noget

Efter et år med nedlukning og afsavn, trænger mange til at komme ud og mærke kulturlivet i deres by.

Du føler sikkert, at du er gået glip af en masse, og har noget du skal indhente. Selvom du måske har fået sparet op under coronapandemien, grundet manglen på kulturliv, kan det være, at der er så meget du gerne vil, at du får svært ved at få tid eller råd til det hele.

Det kan blive svært at vælge imellem de tilbud, som pludseligt bliver tilgængelige igen, og hvis du som mange andre har svært ved at vælge, fordi du ikke har råd til det hele, har du flere muligheder.

Det kan nemlig være svært at sige nej, når man gerne vil give sig selv eller sine børn oplevelser – og især når man ikke ved, om samfundet pludselig skal lukkes ned igen. Samtidig er det ikke alle, som har en kassekredit i banken eller mulighed for at tage overtræk på deres kort.

Hvis man står i en situation, og skal bruge lidt ekstra penge, er der mange, som benytter sig af muligheden for et onlinelån.

Det er dog vigtigt, hvis man står og skal tage et lån, at man sætter sig ind i, hvilke betingelser som gælder i forbindelse med et onlinelån.

Hvis du har helt styr på renter og gebyrer, samt lægger en realistisk plan for tilbagebetalingen, kan et lån være det, der gør, at du og din familie kan få de oplevelser, som I har savnet under corona-nedlukningen.

Del artikel

Andre læser også