Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du klar til Black Friday?

Af Redaktionen

Annonce

Det amerikanske fænomen “Black Friday” har for alvor vundet indpas hos danske forbrugere. Til november er der igen Black Friday, hvor du kan opnå vilde besparelser på en hel masse lækre ting, du sikkert allerede drømmer om. Men du skal være hurtig!

Konceptet med Black Friday kommer fra USA og er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving. Heldigvis er der ingen grænser for, hvad du finder rabat på i forbindelse med Black Friday. Mange butikker holder ekstraordinært længe åbent på Black Friday og har gode tilbud på en masse lækre ting – uanset type af produkt.

En historisk dansk handelsdag

I dag er “den sorte fredag” en naturlig del af manges bevidsthed her i landet – og mange andre steder i Europa. Det er da klart, kan man fristes til at tænke – for hvem kan ikke lide lave priser på ting, vi måske allerede går og drømmer om, men som måske er en for dyr post i budgettet under normale omstændigheder?

I 2013 blev de første små skridt taget til at gøre Black Friday et velkendt koncept i Danmark. Her førte danske webshops an. Året efter fulgte endnu flere danske butikker efter – både fysiske og webshops – og i 2015 kan man sige, at Black Friday fik sit gennembrud i Danmark. Black Friday-dagen i 2015 bliver faktisk betegnet som den største handelsdag nogensinde i dansk historie målt på omsætning gennem Dankortet på en enkelt dag. Den globale omsætning er estimeret til at ligge på omkring hele 650 mia. kr.

Black Friday, Black Week, Black november
I Danmark er interessen for Black Friday eksploderet. Sidste år var Black Friday den dag på året, hvor danskerne brugte flest penge, og i 2018 viste Dansk Erhvervs analyse, at 92 procent af danskerne kender Black Friday. Man finder endda indimellem eksempler på udvidelser, der går under navnene “Black Week” og “Black november”.

Få fingrene i en brugt computer på Black Friday

I år er der Black Friday fredag den 29. november, og er du heldig, kan du finde billige priser på både nye og brugte ting. Er du for eksempel på udkig efter brugt elektronik, der i anledning af Black Friday forhåbentlig kan købes til en endnu billigere pris, kan du med fordel begynde din jagt: find en brugt computer i Odense. Glæd dig til Black Friday, hvor du kan fryde dig ekstra meget over at have gjort en god handel.

Del artikel

Andre læser også