Er du klar til Black Friday?

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Det amerikanske fænomen “Black Friday” har for alvor vundet indpas hos danske forbrugere. Til november er der igen Black Friday, hvor du kan opnå vilde besparelser på en hel masse lækre ting, du sikkert allerede drømmer om. Men du skal være hurtig!

Konceptet med Black Friday kommer fra USA og er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving. Heldigvis er der ingen grænser for, hvad du finder rabat på i forbindelse med Black Friday. Mange butikker holder ekstraordinært længe åbent på Black Friday og har gode tilbud på en masse lækre ting – uanset type af produkt.

En historisk dansk handelsdag

I dag er “den sorte fredag” en naturlig del af manges bevidsthed her i landet – og mange andre steder i Europa. Det er da klart, kan man fristes til at tænke – for hvem kan ikke lide lave priser på ting, vi måske allerede går og drømmer om, men som måske er en for dyr post i budgettet under normale omstændigheder?

I 2013 blev de første små skridt taget til at gøre Black Friday et velkendt koncept i Danmark. Her førte danske webshops an. Året efter fulgte endnu flere danske butikker efter – både fysiske og webshops – og i 2015 kan man sige, at Black Friday fik sit gennembrud i Danmark. Black Friday-dagen i 2015 bliver faktisk betegnet som den største handelsdag nogensinde i dansk historie målt på omsætning gennem Dankortet på en enkelt dag. Den globale omsætning er estimeret til at ligge på omkring hele 650 mia. kr.

Black Friday, Black Week, Black november
I Danmark er interessen for Black Friday eksploderet. Sidste år var Black Friday den dag på året, hvor danskerne brugte flest penge, og i 2018 viste Dansk Erhvervs analyse, at 92 procent af danskerne kender Black Friday. Man finder endda indimellem eksempler på udvidelser, der går under navnene “Black Week” og “Black november”.

Få fingrene i en brugt computer på Black Friday

I år er der Black Friday fredag den 29. november, og er du heldig, kan du finde billige priser på både nye og brugte ting. Er du for eksempel på udkig efter brugt elektronik, der i anledning af Black Friday forhåbentlig kan købes til en endnu billigere pris, kan du med fordel begynde din jagt: find en brugt computer i Odense. Glæd dig til Black Friday, hvor du kan fryde dig ekstra meget over at have gjort en god handel.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.