Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du også hoppet med på granola bølgen, der har skyllet ind over Danmark?

Af Annoncør

Denne knasende morgenmadsdelikatesse har taget danskerne med storm. Det er ikke uden grund. Glutenfri granola er ikke bare velsmagende, men også utrolig alsidig og kan tilpasses enhver kost – inklusive en vegansk livsstil.

Husk at efter du har sovet har kroppen brug for at få ladt depoterne op for at få kroppen i gang igen og her er glutenfri granola et godt bud.

Granola er en blanding af havregryn, nødder, og frø der bages, indtil det bliver sprødt og gyldent. Det er en fantastisk måde at starte dagen på, fyldt med fiber og sunde fedtstoffer, der holder dig mæt og energisk hele formiddagen.

Hvad gør glutenfri granola så tiltalende for danskerne?

Det er en kombination af flere faktorer. For det første er det nemt at lave og kan tilpasses efter individuelle smagspræferencer. For det andet er glutenfri granola en sund og nærende start på dagen.

Det tredje er at glutenfri granola er en lækkerbid, der kan nydes på mange forskellige måder – fra en simpel skål med yoghurt til en del af en overdådig brunch.

Det stopper ikke her. Glutenfri granola har også fundet vej til de veganske køkkener.

Ved at erstatte honning med agavesirup eller et andet vegansk sødemiddel, kan man nemt lave en lækker vegansk granola.

Det er en fantastisk nyhed for alle, der ønsker at følge en plantebaseret kost uden at gå på kompromis med smag eller næring.

Ikke kun til morgenmad

Økologisk granola er mere end bare en morgenmadstrend. Det er en del af en større bevægelse mod sundere og mere bevidste madvalg. Og med den veganske variant er det nu tilgængeligt for endnu flere mennesker.

Så uanset om du er veganer, vegetar, kødspiser eller bare en morgenmadsentusiast, er der en granola derude, der venter på dig. Ja der er sågar en økologisk granola samt en glutenfri granola variant. Du kan med finde lækker granola i mange varianter hos Danish Granola Company.

Det er en nem måde at starte dagen på og det giver den energi du har brug for. I dag er der også et kæmpe udvalg af forskellige typer af granola, så du kan helt sikkert finde en som tiltaler dig.

En anden fordel er også, at du varierer, hvad du spiser det med og på, som det måske ikke er tilfældet med mange andre af morgenmadstyper.

Del artikel

Andre læser også