Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erfaring med copytrading

Af Redaktionen

Annonce

Hvis du aldrig har prøvet at investere før, kan det godt virke skræmmende. Investering er nemlig ikke ligesom et spil eller en leg, hvor det er ærgerligt at tabe; hvis det går galt med dine investeringer taber du penge. Potentielt mange penge.

Copytrading erfaring

Hvis du er nervøs for at skulle foretage dine første investeringer, kan det være en god idé at starte med at investere ved hjælp af copytrading. Copytrading går ud på at kopiere en erfaren investors portefølje.

Du vil altså følge en anden persons og investere den samme procentdel af din portefølje, som den erfarne investor gør i udvalgte firmaer. Copytrading erfaring er god at have. Ud fra denne erfaring kan du nemlig få øjnene op for hvilke virksomheder, der er gode at investere i.

Denne erfaring er god at have, hvis du på et senere tidspunkt selv vil investere. Hvis du skal starte på copytrading, er det godt at finde en platform. Dette kan for eksempel være eToro, som er kendt for at være et godt sted at investere ved copytrading.

Det er ikke et scam eller snyd

Det kan være skræmmende at foretage en investering, specielt fordi det foregår digitalt. På den måde kan du ikke fysisk se, at pengene er investeret andet end på en skærm. Dette kan godt synes uvirkeligt, men dette betyder ikke, at det er snyd.

Hvis du er bange for at blive snydt, er det bedste du kan gøre at læse andre folks erfaringer. Taler mange folk for, at de har haft en god oplevelse med bestemte platforme og investorer, de har fulgt, kan du være rimelig sikker på, at det er noget, du selv kan begive dig ud i.

På trods af at du ikke oplever snyd, er der naturligvis altid en risiko for, at de penge du investerer går tabt, fordi markedet er uforudsigeligt.

Del artikel

Andre læser også