MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For Knæk Cancer: Esben Dalgaard holder foredrag om livet med kræft

Af Ane Johanne Damgaard

ODEON og to fynske piger på 10 og 17 år samarbejder om velgørenhedsforedrag med Esben Dalgaard til fordel for Knæk Cancer. 

De er stolte af at kunne præsentere en inspirerende aften med skuespiller Esben Dalgaard, der vil dele sin livshistorie og refleksioner om livet med en kræftdiagnose i foredraget “Hej Kræft – Velkommen”.

Arrangementet finder sted den 10. september i Store Sal på ODEON, og al billetindtjening går ubeskåret til Knæk Cancer.

To unge pigers engagement for Knæk Cancer

Dette foredrag er arrangeret af de to initiativrige piger, Freya og Johanne fra Odense. Inspireret af en personlig oplevelse, hvor Freya sidste år mistede sin mormor til kræft i hjernen, besluttede de to bonussøstre sig for, at de ville gøre en forskel.

Siden november har de samlet penge ind til Knæk Cancer ved at sælge hjemmelavede smykker via Instagram.

Det oprindelige mål var at samle 1.000 kr. ind, men deres engagement og kreative indsats har resulteret i en imponerende indsamling på over 85.000 kr.

ODEON lægger sal til foredraget

Freyas og Johannes dedikation til at støtte kræftsagen har nu ført til samarbejdet med Esben Dalgaard og ODEON om at afholde foredraget “Hej Kræft – Velkommen” i ODEON.

’Vi i ODEON er dybt imponerede over Freyas og Johannes engagement og de resultater, de har opnået. Som et kulturhus, der værner om lokale initiativer og fællesskab, er det vigtigt for os at kunne bidrage til en så betydningsfuld sag – og hvad vi forventer bliver en rigtig meningsfuld aften,” fortæller kulturchef i ODEON Nanna Løkken Andersen.

Foredraget vil give deltagerne et ærligt og inspirerende indblik i Esben Dalgaards liv med kræft. Esben vil dele sine tanker om, hvordan han finder håb og optimisme trods sygdommens udfordringer. Det er en aften, der både vil røre og inspirere, og vi håber, at mange vil deltage og støtte op om Freyas og Johannes indsamling.

Al billetindtjening fra aftenen går ubeskåret til Freyas og Johannes Knæk Cancer indsamling.

Du kan købe billetterne her.

Hvad: Foredrag med Esben Dalgaard
Hvor: Store Sal, ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
Hvornår: 10. september, kl. 20.00

Del artikel

Andre læser også