MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et boliglån er vejen til din drømmebolig

Af Annoncør

Et boliglån er et af de vigtigste beslutninger i dit liv og dermed også noget, du skal overveje nøje. Der findes flere forskellige typer af boliglån, herunder boliglån uden bank som et af mulighederne. Andre typer af boliglån er udstedt af banker eller realkreditinstitutter, hvor det foregår gennem deres rådgivere.

Værd at vide om boliglån

Med så vigtig en økonomisk beslutning, som et boliglån er, er det vigtigt at vide så meget som muligt om, hvad det handler om. De fleste danskere kommer ikke udenom et boliglån i den ene eller anden form, da det hører til sjældenhederne, at man har mulighed for at betale boligen kontant. Dermed bliver det nødvendigt med et boliglån, så du dermed kan få lov til at købe din drømmebolig.

Hvis du er i tvivl om, hvilket boliglån du skal vælge, kan du oftest få gratis uforpligtende tilbud. Det er i dette henseende en god idé at få flere forskellige tilbud, så du kan sammenligne og tage en beslutning på et oplyst grundlag.

Overvej de forskellige aspekter ved boliglån

Nogle af de aspekter ved boliglån (hvad end det er boliglån med bank eller boliglån uden bank), som er vigtige at overveje er, om det er en fast eller variabel rente. En fast rente forbliver den samme, hvoraf den ikke kan stige, men omvendt kan den heller ikke falde, hvis markedet bliver bedre. Med sådan en rente kan det dermed gå op og ned alt efter hvordan markedet udvikler sig. Med en variabel rente vil den stige og falde ud fra hvordan markedet udfolder sig, hvilket selvsagt kan være en fordel i nogle situationer.

Det er også vigtigt at overveje hvor lang en løbetid som lånet skal have. Jo længere du bruger på at betale, jo mere rente vil du betale over forløbet. Omvendt skal du også have råd til den månedlige udbetaling.

Boliglån uden om banken

Et af de muligheder du har til et boliglån, er et simpelt boliglån uden bank. Du kan overveje et boliglån uden bank, hvis det ikke er lykkedes dig at få en godkendelse fra banken. Bankerne kan have flere årsager til dette, hvor de nogle gange kan afvise potentielt gode låntagere på grund af deres procedurer for vurderinger. Hvis du er blevet afvist af banken, kan du dermed overveje et boliglån uden bank, for at se om der også kunne være muligheder her. Led derfor efter det billigeste boliglån uden bank hos Simpel Kredit, for at se, hvilke muligheder dette kan tilbyde dig.

Del artikel

Andre læser også