Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et sikkert grin i bilen: Kom til Drive in stand-up med Uffe Holm

Af Nathalia Hentze Nielsen
Fotograf: Per Morten Abrahamsen
Fotograf: Per Morten Abrahamsen

Vi har alle brug for et godt grin engang imellem, og normalt er byen spækket med masser af muligheder for at træne lattermusklerne.

Siden nedlukningen af Danmark trådte i kraft og samtlige stand-up shows blev aflyst eller flyttet, har der dog været lange udsigter til at opleve de mange dygtige komikere folde sig ud på scenen.

Desperate tider kalder på desperate – og kreative – handlinger, og eventbureauet Bliv i bilen har nytænkt stand-up konceptet til glæde for odenseanerne.

Nu på søndag den 26. april optræder komikerne Uffe Holm og Anders Nielsen til Drive In Stand-up på pladsen ved Lille Tornbjerg Vej 10 i Odense SØ.

Det bliver en time med sjov og spas, hvor du kan grine i fællesskab med resten af publikum – i sikker afstand i hver jeres bil.

Tryg og sikker underholdning i bilen

Billetter til showet koster 300 kr per bil, og der må være op til 5 personer i bilen; 5 personer du i forvejen er isoleret med vel og mærke.

På selve aftenen kører I ind på pladsen, hvor I anvises til en plads af en vagt, og indstiller bilradioen til den FM-radiofrekvens, som udleveres ved indkørsel.

Herefter kan I læne jer tilbage i de bløde sæder og nyde Uffe Holm samt Anders Nielsen i fuldt hopla på den fire meter høje scene, der rejses til arrangementet.

Læs mere her.

Hvad: Drive In Stand-up med Uffe Holm og Anders Nielsen

Hvor: Lille Tornbjerg Vej 10, 5220 Odense SØ

Hvornår: 26. april, 19.00-20.00

Del artikel

Andre læser også